Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson peruu tapaturman takia työmatkansa Afrikkaan– "Aina ei kaikki mene niin kuin Strömsössä"

Henrikssonin oli tarkoitus lähteä tänään viideksi päiväksi Etelä-Afrikkaan ja Namibiaan. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA
Henrikssonin oli tarkoitus lähteä tänään viideksi päiväksi Etelä-Afrikkaan ja Namibiaan. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

Rkp:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson peruu työmatkansa eteläiseen Afrikkaan loukkaantumisen vuoksi.

Henriksson kertoi lauantai-iltana Facebook-päivityksessään, että hän kaatui tennistä pelatessaan niin, että hänen käsivarteensa tuli murtuma. Hän kertoo myös loukanneensa polvensa.

– Aina ei kaikki mene niin kuin Strömsössä. Tänään kaaduin niin pahasti, että käsivarteen tuli murtuma, Henriksson kertoi iltayhdeksän jälkeen lauantai-iltana päivityksessään.

Päivityksen yhteydessä Henriksson julkaisi kuvan itsestään käsi lastassa. Hän kiittää päivityksessään myös saamaansa hoitoa Pietarsaaren sairaalassa.

– Nyt kotona ja totuttelen siihen, että minulla on toistaiseksi vain yksi käsi ja yksi jalka tukenani, hän kirjoittaa.

Henriksson on kotoisin Pietarsaaresta Pohjanmaalta.

Henrikssonin oli alun perin määrä lähteä sunnuntaina viideksi päiväksi Etelä-Afrikkaan ja Namibiaan tapaamaan maiden oikeusalan toimijoita ja kansalaisjärjestöjen edustajia. Henrikssonin loukkaantumisesta kertoi aiemmin muun muassa Vasabladet.

Juttua korjattu klo https://8.37: Päivitetty tieto, että HS ei kertonut loukkaantumisesta ensimmäisenä. Aiemmin Henrikssonin loukkaantumisesta kertoi mm. Vasabladet.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje