Pääsiäisen menoliikenne vilkastuu myöhemmin iltapäivällä

  • STT
Jaa artikkeli

Pääsiäisen menoliikenteen huipun ennakoitiin osuvan tälle päivälle aikavälille kello 13–19. Tieliikennekeskuksista kuitenkin kerrottiin, että vilkkaimman liikenteen vaihe oli viivästymässä jonkin verran.

Fintrafficin Tampereen liikennekeskuksesta arvioitiin, että keskisessä Suomessa menoliikenne kiihtyy samaan aikaan kuin kiirastorstaina töissä olleet palaavat työpaikoilta. Ruuhkia arvioitiin syntyvän noin kello 16 alkaen.

Myöskään pääkaupunkiseudulla menoliikenne ei ollut vilkastunut pääväylillä vielä kello 13.

Sekä pääsiäisen meno- että paluuliikenteen odotetaan ruuhkautuvan tuntuvimmin Nelostiellä Lahdesta pohjoiseen ja Viitostiellä Heinolan ja Mikkelin välillä.

Perinteinen tieliikenteen pullonkaula, valtatie 9 välillä Tampere–Orivesi, vetänee nyt aiempaa paremmin, kun tieosuudelle on saatu itäpäähän uusi ohituskaistojen osuus.

Fintrafficin rataliikennekeskuksesta puolestaan arvioitiin, että korona-aika saattaa vielä nyt vähentää hieman perinteistä pääsiäisruuhkaa junista. Rataliikennekeskuksen mukaan pääsiäisenä on liikkeellä enemmän yöjunia kuin normaalina viikonloppuna.

Menoliikenteen odotetaan jatkuvan vielä pitkäperjantaina iltapäivän puolelle niin maanteillä kuin rautateilläkin. Pyhien paluuliikenne jakautunee sekin kahdelle päivälle, sunnuntaille ja maanantaille.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje