Painostamista työntekoon sairaana ja pitkiä työpäiviä ilman taukoja – tunnetussa ketjukahvilassa työskennelleet kertovat STT:lle firman vaikeista työoloista

Työntekijöiden kertomat kokemukset liittyvät yhteen yritykseen franchising-periaatteella toimivassa kahvilaketjussa. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA
Työntekijöiden kertomat kokemukset liittyvät yhteen yritykseen franchising-periaatteella toimivassa kahvilaketjussa. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA
  • STT
Jaa artikkeli

Ravintola-alan työolot ovat toistuvasti herättäneet keskustelua viime vuosina. Julkisen keskustelun kohteena on ollut työntekijöiden kohtelu niin pikaruokapaikoissa, etnisissä ravintoloissa kuin kahviloissakin....

Haluatko lukea artikkelin?

I-P Digi -tilauksella pääset lukemaan tämän ja paljon muita kiinnostavia artikkeleita.

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje