Kolumni: Mahdotonta pullistelua teeveessä! Seinältä sataa rahaa tai sitten ei

Tänään alkaa Nelosella kisa, jonka pullistelua eivät sanat riitä kuvaamaan.

Ensinnäkin The Wall -kilpailu on kuvattu Puolassa. Miksi? Siksi, että ohjelmassa nähtävä seinä on niin suuri, että se ei mahdu mihinkään suomalaiseen tv-studioon. Seinältä sataa rahaa tai sitten ei.

Varsovaan on kärrätty liuta suomalaisia kilpailijoita perheineen ja Paasosen Heikki juontamaan.

Yleisö ja tuotantotiimi ovat vankkaa puolalaista syrjää, joka ei ymmärrä sanaakaan Paasosen puheesta. Yleisö taputtaa ja nauraa (hahhah!) aina kun ohjaaja käskee. Hän vissiin ymmärtää.

Tämäkö on tv-viihteen tulevaisuus? Yhden formaatin jaksot kuvataan halpamaassa ja lähetetään sieltä sataan maahan?

Nelonen satsaa tähän järjettömiä summia. Saas nähdä, miten mekkala uppoaa katajaiseen kansaamme.

Kotimainen viihde ei vain oikein kanna. Hyvät katsojat floppasi jo toisella viikolla. Marco Bjurströmin vetämän show´n katsojamäärä romahti. Ohjelma tukehtuu hössötykseen ja huutamiseen.

Tänään katsojaluvut voivat nousta, sillä vieraina ovat Vesa-Matti Loiri ja Hannele Lauri . Toisaalta The Wall starttaa samaan aikaan...

Sähläykseen hukkui myös Gaala, vaikka Heikki Silvennoinen osoittikin olevansa kansakunnan ykköskoomikko. Sketsit vain olivat aika kamalaa kökköä.

En pidä Arman Alizadin itsetyytyväisestä tavasta tehdä ohjelmia, mutta nyt miehen tuotos lienee pakko katsoa maanantaina.

Räätäli tapaa ihmis-Keninä tunnetun brasilialaisen miehen, jolle on tehty 60 kauneusleikkausta. Dokumentissa Kenille tehdään kai miljoonas rasvaimu ja poistetaan kylkiluita – kräts!

Katsottava on myös sunnuntaina Hjallis Harkimon luotsaama Diili. Kisaamassa on mukana vaasalaisille tuttu valtuutettu Tommi Mäki.

KommentoiLuetuimmat kolumnit