Kolumni: Seksivideo vei tanssihalut

Lahden MM-kisoissa vellotaan taas suurissa tunteissa, vaikka edellisten Lahden-kisojen tapaista tragediaa ei onneksi ole tarvinnut kärsiä.

Näimme myös kaksi tapaa hävitä: Iivo Niskasen hieno ja Anne Kyllösen huono.

Maailmalle näytetään myös suomalaista huippuosaamista: Tapani Parmin kisaohjaus on ollut upeaa, kunhan vain muistaa, että loppusuoralla ei todellakaan kannata kuvata hiihtäjiä edestä vaan sivulta.

Eihän sitä muuten näe, kuka voittaa suksenmitalla!

Kasmir ei sitten jatka Tanssii tähtien kanssa -parketilla. Hän oli yksi niistä, joille Axl Smith näytti roisia seksivideoita.

Some täyttyi raivokkaista kommenteista, joten vetäytyminen hyvissä ajoin oli viisas teko.

Muut jatkavat sitäkin ponnekkaammin. Pepe Willbergin jäykkä askellus on suomalaista jässikkyyttä parhaimmillaan. Ali Jahangirin kohelluksessa on onneksi vähän osaamistakin, mutta Mustan Barbaarin itseriittoisesta keikaroinnista sain heti tarpeekseni.

Barbaarin omahyväisyys saattaa vielä käydä kalliiksi voitonhimoa uhkuvalle nuorukaiselle.

Alkuviikolla vilkaisin Alfa-kanavan lähettämää valtakunnallista Seniorikaraokekilpailua. Ajattelin katsastaa kanavan teknisen toteutuksen tason kesän Tangomarkkinoita ajatellen.

Ylen huippuosaamiselle ja -kalustolle on toki mahdoton pärjätä, mutta silti tuli hiki. Jälki oli niin heikkoa, että kuka tahansa pystyy kännykällään tekemään samanlaista.

Mainokset hyppivät silmille tökerösti, ja tekninen osaaminen huusi amatöörimäisyytta ja näkemyksen puutetta. Kilpailijoiden haastattelut olivat kuin 1970-luvun opetusohjelmista.

Paljon saa vettä virrata Seinäjoessa, ennen kuin tangokansa Alfansa löytää.

KommentoiLuetuimmat kolumnit