Korsholman napakymppi

Keskiviikkona käynnistynyt Korsholman musiikkijuhlat on monista suurista massatapahtumista poiketen pitänyt vuodesta vuoteen kiinni perusperiaatteestaan, laadusta.

Tapahtuman uusi taiteellinen johtaja Henri Sigfridsson kuvaakin juhlien esiintyjäryhmää sanalla napakymppi. Hänen mukaansa taiteilijat ja musiikki ovat tänäkin vuonna tärkeimmässä roolissa.

Monipuolisella ohjelmistolla halutaan kahdeksan päivän aikana tavoittaa uutta yleisöä ja luonnollisesti myös kasvattaa kävijämäärää.

Päivien aina on luvassa yli kolmekymmentä konserttia Vaasassa ja lähikunnissa. Hienoa on myös se, että nuorten muusikkojen tukemiseksi Vaasassa järjestetään kansainväliset mestarikurssit professoritasoisten opettajien johdolla.

Toivoa sopii, että kymmenet eurooppalaiset musiikkifestivaalit läpikäynyt, musiikin huippuammattilaiseksi tunnustettu Sigfridsson kykenee yhdessä osaavien esiintyjien ja kiinnostavan ohjelmiston avulla nostamaan jo lähivuosina Korsholman musiikkijuhlat valtakunnallisesti merkittävien musiikkitapahtumien joukkoon.

Siihen ovat kaikki edellytykset olemassa Vaasan tarjoamissa tyylikkäissä puitteissa.Uusimmat Kolumnit
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi