Lukijoilta: TEKSTARIT

MTV:n toimittajalta sujuvaa teitittelyä 22.1. Tarja Halosen haastattelussa. Ei tunnu hyvältä kun asiaohjelmiin on tullut tapa sinutella lähes kaikkia iästä ja asemasta riippumatta.

Puhutaan, ettei haja-asutusalueella ole poliiseja. Tulkaa Koskenkorvalle, niin näette kaksi partiota päivittäin.

Pyyntö kaikille, jotka tekevät elintarvikkeita, joissa käytetään öljyjä. Jättäkää palmuöljyn käyttö pois, se on pahin öljyistä.

Minnesotan vaikeudet. Ei kai näin pienestä summasta voida laittaa konkurssiin. Kun ajatellaan mitä se on tehnyt yhteiskunnan ja perhekohtaisesti katsottuna. Harva yritys tällä alalla pääsee tällaisiin 90 % tuloksiin. Kun vielä huomioidaan asiakkaiden iso määrä.

Se ns. tyhjä tila Ideaparkissa on sitä varten, kun siellä lavalla esiintyy kuka milloinkin niin pitäähän siellä olla tilaa katsojille, ja niitähän riittää. Missä olisitte avajaiskakkua maistaneet, jos ei siellä? Mutta toki sinne reunoille voisi laittaa vähän väriä ja ehdottomasti penkkejä.

K-ryhmän kaupat parhaita; näin oli Ilkan etusivulla?? Mikä taho näin on päättänyt; ilmoittakaa sekin. Odotan mielenkiinnolla. Kallista on kun vertaa toisiin kauppoihin. Jopa kahden euron hintaero monissa tuotteissa.

Jyväskylässä vangeille rakennettava uusi vankila on nimeltään Kampus.

Muka työvoimapula. Meitä yli 55-v. ei haluta töihin vaikka kova ammattitaitoisuus ja kunto hyvä, ei taida työllisyysaste nousta, toisin ajatellaan Ruotsissa.

Pieniä ovat silakat joulukaloiksi, kun Suomen johtava vientiteollisuus lakkautetaan lakkoilemalla 24 kikytunnin takia. Ay-pamput lihottavat lompakoitaan lakkoon pakotetun duunarin työpaikan menetyksen uhallakin, kun paperikoneet kilpailukyvyn katoamisen takia Suomessa pysäytetään.

Tero Jaskari mainitsi kirjoituksessaan ilmaston lämpenemisestä johtuvan lämmitystarpeen pienenemisen ja näin ollen myös päästöjen vähenemisen, kysehän on todella suurista määristä. Kummallista, että ilmastonmuutoksesta hysteerisenä huutavat tahot eivät mainitse näin tärkeää näkökohtaa.

Meghan ja prinssi. Trump ja törttöilyt. Siinä tämän päivän pääuutiset ulkomailta. Salarakkaat ja IT-miehet. Mäkihyppääjä ja aviokriisi kotimaan pääuutiset. Hömppää ja sirkushuvia, someraivoa ja turhia julkkiksia. Se on tätä päivää.

Kukapa jaksaisi maksaa siitä, että näkisi Ähtärin Eläinpuistossa parit panda-karhun peräpuolet, hommahan oli jo alun perin tuhoon tuomittu.

Hohhoijaa tämä Suomen lainsäädäntö. Nyt olisi fiksua Lepakkolaavun tuhopolttajien vanhempien astua remmiin. Jokainen perhe maksakoon poikansa tuhoaman osuuden verran ja pojat kotona töihin tienaamaan ko. rahasumma vanhemmilleen. Jos ei pojat olisi leikkineet tulella, ei olisi syttynyt paloakaan – sitten myöhemminkään. Näin ainakin itse toimisin.

Katsoin tv-ohjelmaa Egenland, jossa oli nyt aiheena mm. Vaasa ja vesitorni. Torniin oli tehty kiipeilyseinä ja näkyi olevan hyvässä käytössä. Onhan meilläkin tuossa Mallaskosken kupeessa käyttämätön vesitorni, sinne voisi laittaa kiipeilyseinän myös, korkeutta piisaa! Liikuntapuolelle harkittavaksi! Varmaan olisi käyttöä sillekin! Vaasalaiset ovat keksineet kauniille vanhalle vesitornilleen uutta elämää, miksei mekin voisi tehdä samoin!

Venäläisten varuskuntien aseistariisunta alkoi jo 23.1.1918 Sortavalassa eikä Laihialla. Ylistaron junankaato oli ensimmäinen selkeä operaatio Etelä-Pohjanmaalla. Tarkkuutta tietoihin.

Kyllä potkupallofanit on pilvilinnoissa, kun joku pallon pyörittäjä valittiin Suomen parhaaksi urheilijaksi vaikka pelaakin ulkomailla. On se vaan ihmeellistä. Fanien pitää nyt vain valmistautua siihen tosiasiaan, että tulee kylmää kyytiä kun Euroopan mestaruudesta pelataan. Jos olisi otteluohjelma sellainen, esim. häviöllä putoais, olis Suomen pakattava laukkunsa ensimmäisen ottelun jälkeen.

Nykyään Suomi haluaa olla maailmassa edelläkävijä asiassa kuin asiassa, esim. ilmastonmuutoksen torjunnassa. Nyt olisi taas uusi mahdollisuus kun maailmalla jyllää koronavirus. Hallitus voisi määrätä kaikki koronapelit poltettaviksi.

Lumien auraajille pyyntö. Kun auraatte asuntokatujen lumia, olisiko liikaa toivottu, että kiertäisitte kadun niin, ettei kaikki kadun lumet keräänny samalle puolelle katua liittymiin! Vaan tasaisesti molemmin puolin katua! Teillä lienee kääntyvä aura? Ja ellei, ettehän tee kaupungille tarjousta urakasta ellei ole asianmukaisia koneita!

Härmän kylpylään kuntoutusta kroonista syöpää sairastaville. Käsittääkseni kuntoutusta ja sopeutumisvalmennusta on rintasyöpäpotilaille ei kroonikoille.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi