Lukijoilta: TEKSTATEN

Venäjältä kyllä tuodaan vielä haketta mutta se menee miltei täysin sellun keittoon ja Putinhan laittaa sille nyt kovan vientiveron. Turvetta kyllä saa nostaa moneen käyttöön, nyt vain se poltettavan turpeen vero nousee takaisin vuoden 2012 tasolle.

Maakuntaviestiä ei hiihdetä. Kauas on tultu niistä ajoista, kun Maakuntaviesti oli urheilutapahtumana ”olympialaisista seuraava”.

Jouluvalot on ihan piristäviä ja kukin puettaa markkinsa maun mukaan, mutta kyllä joskus näköö mielestäni yliampuvia ”Disneylandeja”. Suomen on vallannut amerikkalainen jouluvalohapatus, kuka saa eniten lamppuja ripustettua taloonsa ja isoimman määrän uteliaita niitä ihmettelemään pihatielle.

Seinäjoen kaupungin jouluvaloista on joulumieli kaukana. Papukaijavalot, torin ihmeelliset pallovalot ja kaiken huippuna kaupungintalon edessä pinkit valot. Nyt Avaruuden pääkaupunki, hieman (ja vähän enemmänkin) tsemppiä ensi vuoden jouluvalaistukseen!

Kiitos Marja Tyynismaa kauniisti ja kunnioittaen kirjoitetusta tekstistä koronalääkäri Rekiarosta.

Politiikkahan on yhteisen edun ajamista. Olen tyrmistynyt nykyiseen oppositioon, koska he jääräpäisesti vetävät oppositiopolitiikkaa tavoitteenaan hallitusrivien hajottaminen, vaikka koko maa kärvistelee yhteisen vihollisen koronan kynsissä. Itse ainakin painan mieleen seuraavia vaaleja ajatellen, ketkä tällä hetkellä ovat oppositiossa, how dare you!

Mitenkään väheksymättä hoitajien työtä, on muitakin jotka työssään joutuu altistumaan koronauhkalle. Sairaalan siivoojat, toki muutkin, kaupan henkilökunta, EA-porukka ym. ym. Heitä on paljon eikä kukaan heistä kiitoksella elä.

Kiusaaminen kouluissa loppuisi, jos siitä tehtäisiin rikos. Ehkä silloin edes joku taho ottaisi sen vakavasti. Lasten pitää oppia, että joskus tulee rangaistus.

Kaupungit luopuvat kilvan uuden vuoden ilotulituksista. Ulkoilmatapahtuma parhaasta päästä. Turvavälit pitäen ei koronakaan tartu. Onko tarpeen oikein syväsynkistellä? Taloudessa lillukan varsia eikä maailma pelastu.

Näin se on suomalaiset pieni- ja keskituloiset palkansaajat ja eläkeläiset. Maassa ei ole puoluetta joka ajaa ed. mainittujen etuja. Tämän todisti hallituksen ”vasemmisto”, kun poisti eläkeputken. Samalla hallitus on jakanut miljardeja yritystukia. Kokoomuslaista politiikkaa. Sossut jatkaa Lipposen riistopolitiikkaa.

Kiitos Vesku!

Taas yksi suomalainen huippuyritys ulkomaiselle ostajalle. Tikkurilan maalitehdas saa amerikkalaisen omistajan. Onko tämänkin firman hallitus niin kädetön ja päätön, ettei kykene kieltäytymään tarjouksesta? Onko voitelu niin runsasta, että seteliselkärankaiset voi vain antautua? Tosi isänmaalista.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa