Lukijoilta: TEKSTATEN

Aivoinfarktioireissa pitäisi soittaa hätänumeroon. Ok. Mutta mitä sitten, kun ambulanssi ei suostu viemään potilasta sairaalaan? Voiko viedä omalla autolla? Taas sattui näin. Sairaalassa infarkti todettiin, kun lopulta siellä oltiin.

Olen vähiinsä seuraillut Naamakirjan keskustelupalstoja ja – huolimatta mielenkiintoisista muisteloista – olen aivan järkyttynyt siitä, etteivät suomalaiset osaa enää edes yhdyssanojen kirjoittamista! Siitä voi saada jopa vääriä käsityksiäkin. Millä ihimeen ilveellä suomalaiset saataisiin oppimaan kirjoittaa suomea?? Kansakoulu takaisin?

Kyllä valtio ja suuryritykset ovat viisaita! Katkaistaan eläkeputki siinä toivossa, että saataisiin taas viisikymppiset töihin nuorten, äsken valmistuneiden sijaan. Sehän on selvä. Viisikymppiset tekevät työnsä vanhaan malliin tunnollisesti ja tuottavat yritykselle tulosta, kun taas hippijuppihipsterit viihtyvät enempi soffaperunoina ja laskeskelevat, mikä kannattaa, palkkatyö vai ”sossutyö”. Näinhän se meni, eikö niin? Mutta onkohan kukaan laskeskellut sitä, kuinka kalliiksi näiden koulutettujen makuuttaminen tulee maksamaan esim. 30 vuoden ajalta? Ei siinä mitään: halvaksihan se tulee, kun lopetetaan loputkin sosiaalietuudet. Sepä olisikin oikeiston ikiaikaisen tavoitteen täyttymys: hyvinvointiyhteiskunnan loppu.

Voisiko joku instanssi ruveta keräämään rahastoa kiusattujen nuorten ja lasten hyväksi?

Syöminen on vapaaehtoista mutta pakollista. Maskin pitäminen on vapaaehtoista mutta ei pakollista.

Korona ei tullut yllätyksenä. Se löydettiin 1960-luvulla, sen muuntautumiskyky tiedettiin, sen epidemiakyky tiedettiin, niin ei mikään uusi asia nykyihmiselle.

Kiitos Teemu (Lampinen) asiantuntevasta kommentistasi lauantain 19.12. I-P:ssa! Sinulla on selvästi bensaa suonissasi. Jään odottamaan lisää kommenttejasi esim. formuloista...

Ehkä puolet autoista myydään naisille. Silti kaikki automainokset tehdään miehille. Niin tehdään autotkin. Miksi naiset tyytyvät tähän?

Sitaatti Antti Tuurilta (I-P 19.12), että syntyisimme tänne yhä uudestaan parantelemaan entistä elämää, on lähtöisin lähinnä teosofiasta ja itämaisista uskonnoista. Voidaan sanoa, että kristinuskossa Vapauttajamme Jeesus vapauttaa meidät heti kelvolliseksi elämään kuoleman jälkeen parhaassa mahdollisessa paikassa eli taivaassa. Tämä on tasa-arvoisesti mahdollista kaikille ihmisille riippumatta, ihmisen teoista, älykkyydestä, vammaisuudesta tai muusta rajoitteesta. Riittää, että tunnustamme pahat tekomme ja uskomme Jeesuksen ristillä sovittaneen rangaistuksen puolestamme.

Taisivat Ilmajokelaiset pelätä Itikan tulossa Ilmajoelle samaa kuin seinäjokelaiset Strömbergin tulossa Seinäjoelle Impivaaraan, sosialisteja.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa