Lukijoilta: TEKSTATEN

Hometta miehissä ehkä, eikä rakennuksissa, jotka he välttämättä haluavat purettavan. Miestenkin ”homeeseen” on puhdistusosoite.

Missä viipyy Vähänkyrön keskustan polttoainejakelu? Pitääkö viedä ruokarahat tankkauksen yhteydessä muualle?

Koronatestin otto ei ole mikään miellyttävä toimenpide. Täytyykö se vielä kaivaa molemmista sieraimista, eikö toisesta riitä?

Muistakaa, hyvät lajitoverit, että kattava suoja koronaa vastaan saadaan vasta puolitoista kuukautta ensimmäisen rokotuskerran jälkeen, eikä se välttämättä suojaa muita tartunnalta.

Ei kai nämä vasemmistopuolueet pure kättä, joka niitä ruokkii. Ay-liikkeet on Kojamon suurimpia omistajia ja samalla SDP, Vas iso tukija. SDP ja erityisesti Martti Ahtisaari ajoi vuokrien korotuksien poistoa. Kovin on vain teot erilaisia mitä puheet. Ennen vaaleja luvataan pitää pienituloisten puolta mutta esim. Kojamon kautta riistetään jotta ay-liike saa rahaa, jota ei edes veroteta, niin riittäähän siitä jaettavaa hyvä veli -järjestön ylläpitoon vasemmistopuolueissa.

Mitä vikaa siltarummuissa on?

Päättäjät, nopeuttakaa sitä parveketupakointikieltoa, meitä on paljon, jotka altistumme sille savulle.

Virastot, mm. Traficom luopuvat kotimaisista pankkitileistä, jatkossa kaikki maksut rahanpesussa ryvettyneisiin Nordeaan tai Danske Bankiin.

Terveyskeskus Vaasassa todellakin arvauskeskus. Eri lääkäri, eri diagnoosi. Ei kuunnella potilasta, ei toteuteta VKS:n suosittelemia tutkimuksia. Samasta asiasta saat käydä vastaanotolla vähintään 5 krt. Eikä vieläkään apua. Kantapalveluun tekstit tietenkin sillä hoitajan/lääkärin omalla äidinkielellä, kun sillä on oikeus potilaasta viis. Sovittaisko että potilaallakin on oikeus turvalliseen hyvään hoitoon?

Olen pettynyt Postin joulukorttien ”käsittelyyn”. Sain 10 korttia; näistä 1 oli osin repeytynyt, 6:ssa oli kuvapuolella erilaista töhryä, pinnan rikkoa, liiman ja hihnan jälkiä, siis oikein näkyvästi. Vain 3 oli OK! Synttärikorteistakin 2 oli töhryisiä ja toinen lisäksi repeytynyt! Pikkumieli on nyt pahana... Voisiko siis niitä hihnoja Postissa putsata vähän tiuhempaan? Vai onko syytä lähettää kortitkin vastedes ”suojelupostina” kuoressa?

Rantavessalle syrjäisempi paikka!

Kaupunkineuvos ja korkeakouluneuvos (I-P 30.12.2020) eivät ilmeisesti tiedä, että tiedekorkeakoulujen (ns. yliopisto) ja ammattikorkeakoulujen ainoa ”laadullinen tasoero” on se, että tohtorikoulutusta on vain yliopistossa, jossa ylemmän ammattikorkeakoulututkinnonkin suorittanut väitöskirjaansa väsää. Näin ollen ammattikorkeakoulujen ”korottaminen” tiedekorkeakoulujen ”tasolle” edellyttää vain ammattikorkeakoulujen omia tohtoriohjelmia, ei mitään ”laatuarviointeja”.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa