Lukijoilta: TEKSTATEN

Miksi kansalaiset luottavat Ylen uutisiin? Siksi että monilla ei ole muita uutislähteitä eikä vertailukohtia. Ylen uutistoimitus käyttää väärin kansalaisten luottamusta. Yle- vero on virhe.

Miksi tyylikäs ja kunnostettu kulttuuriranta sallitaan pilata rahvaanomaisella kaljaterassilla ja sen aiheuttamalla rumalla kusiputkalla? Kaljako on elämän onnellisuuden huippu?

Nyt, rauhallisuutta rokotuksiin. Hiljaa hyvä tulee, hosumalla ... soppa. Maskit naamalla ja siivet supus kesään. Toivottavasti, Vaasa saa hyysikkäasian kuntohon.

Se ei ole kaupan kassan tehtävä pitää huolta turvaväleistä!!! Jokaisen pitää itse tajuta odottaa rauhassa omaa vuoroa. Kaupassa on sen takia kuulutus asiasta. Ja sen takia pidämme maskeja, jos emme voi välttää ruuhkaa. Ikäviä tällaiset valitukset myyjille. Muistakaa että joka päivä menemme töihin sen takia, että on turvattu sinun ruuan saanti.

Joku valitti, että työeläke nousi 5,50/kk ja toisella alle kympin. Kumpa mullakin tuon verran. Mun korotus alle 1 e/kk.

Sisäsataman teräksinen varastopömpeli ei varmaan kenenkään mielestä ole kaunis ja esteettisesti sopiva tuolle alueelle. Rakennus varmasti tarvitaan, mutta eivätkö arkkitehdit keksi parempaa? Paikkaakin voisi siirtää hiukan sivumpaan.

Kiitos Pirjo Hassisen jutusta ja I-P:lle kiitos sen julkaisemisesta. Muita yhtä selkeitä mielipiteitä esiin ennen kuin on liian myöhäistä.

Kiitos, Karri Helin erinomaisesta kirjoituksestasi, joka koski Suomen ikimetsiä, Ilkka-Pohjalaisessa 2.1.2021. Hieno ja ajatuksia herättävä oli myös sen taustalla oleva tv-dokumentti. Suosittelen kaikille!

Kuinka on mahdollista näin korona-aikana, että huoltoaseman pitäjä sallii jokapäiväisiä kokoontumisia, jossa istuu sama joutava porukka juoruamassa kylän tapahtumia.

Onko kaikki varmasti nähneet miten rokottaminen tapahtuu? Parhaan opin saa kun katsoo esim. Kymppiuutisia. Parhaassa tapauksessa näytetään viisikin kertaa samoissa uutisissa.

Kyllä Kuntsin terassille riittää kun rakennetaan normaali vinokattoinen hyysikkä, 2-ovea, toiseen N/D ja toiseen M/H, sisälle useampi pönttö ja miehille lisäksi peltikouru, ei tarvi mitään arkkitehtiä piirtämään verkkoja.

Minun mielestä EU:n pitää ruveta heti pohtimaan, saako täysmehussa olevasta hedelmälihasta käyttää nimitystä liha.

Sisäsataman käymälä on rumin hökötys, mitä ikinä olen nähnyt, rautahökkeli ja seinät ja katto kierot, alakoululainenkin piirtää paremman, tosi karmea.

Pääministerin haastattelutunti 3.1. osoitti, että päämisteri Marinilla on vain toivotaan ja toivon -ajatuksia.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa