Lukijoilta: TEKSTATEN

Kotihoidon esimiehille ja työaikajärjestelyistä vastaaville rekkakuormallisia risuja. Kuormitatte hoitajien työtaakkaa entisestään.

Kertokaa ympäristöministerille, että lentokoneet kyllä saastuttaa siinä kuin henkilöautoilu. Hän tekee tutkimusta ilmaston saastuttajista mutta sulkee pois lentämisen.

Mistä johtuu, että E-P:n sairaanhoitopiirin koronarokotus-% on koko maan pienin? Näin kertoo esim. Hesarin taulukko 1.2. Ollaanhan me aika ittellisiä, mutta kyllä vaan rokotukset on meillekin tarpeen. Joten Rekiaro ja kumppanit, tarttukaa toimeen!

Voi hyvänen aika mikä aika. En olsi elävis kuviskaan voinu uskua, jotta tälläänen aika tuloo. Aika aikaansa kutakin, mutta pitkähänkin tuloo pää!

Artikkelissaan, ”Maakuntahallinto vastatuulessa”, Ilmari Ylä-Autio (kok.) tunsi myötätuntoa keskustaa kohtaan, kun sen ajama maakuntahallinto ei tuntuisikaan sote-ratkaisun myötä toteutuvan (I-P, 1.2.21). Jonkinlaista peruutuspolitiikkaa hän kannusti keskustaa nyt harjoittamaan. Mutta entäpä jos kaikki E-P:n kunnat yllättäen päättäisivätkin yhdistyä Seinäjoen kunnaksi, syntyisi ”hyvinvointialue”, sui generis. Mitäpä ”Immu” tästä voisi sanoa?

Taisi Vapaavuoren presidenttihaaveet mennä koronaniskuroinnin myötä. Eikä myöskään yrittäjien pj. Pentikäiselle tieteeseen perustuvat koronaohjeet tunnu kelpaavan. Siksi kai Etelä-Suomen rakennusyrityksissä koronatartunnat jylläävät kun ohjeistuksia noudateta.

Viisas nainen kirjoitti asiaa (28.1.). Pelit ja leikit, vaikka ovatkin tärkeitä, eivät auta eläkeläisten epätasa-arvoista kohtelua. Miksi nämä järjestöt eivät toimi jäseniensä hyväksi? Puhumattakaan näistä esim. Vaasan kansanedustajista, vaalilupauksiin kuului eläkeläisistäkin huolehtiminen. Taisi nämä unohtua taxin takapenkillä. On se kumma ellei tätä ryöstöverotusta edes saada korjattua.

Jatkuvasti valitetaan kalliista pysäköintimaksuista milloin keskustassa ja nyt sairaalassa. Ei se maksu kallis ole, se vaan tuntuu siltä jos ei ole rahaa. Terveisin muualta tullut.

Fennovoimankin ydinvoimalan piti jo tuottaa sähköä tänä vuonna mutta ei ole edes rakentamaan ryhdytty. Olkiluoto kolmonen ehkä tänä vuonna 1600 MW. Se tuo lisäaikaa esim. turvevoimaloille.

Puomit Y-talon parkkipaikalle kuten rautakauppojen noutopihassa. Poletti lääkäriltä/hoitajalta, että pääsee ulos. Hiihtäjät voivat viedä autonsa uimarannan parkkipaikalle.

TV2. Kiitos tuolijumppahetkestä.

Asiakkaat kuuluu marketteihin! Ei sairaalaan, vanhainkoteihin, jne. Suomen kielessä on oikeat nimikkeet kaikille. Kuvaa hyvin tätä kylmää taantumuksen aikaa kun ihmiset nähdään joka yhteydessä asiakkaina.

Trump ei aloittanut yhtään sotaa, seuraamme Bidenin toimia.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa