Lukijoilta: TEKSTATEN

Keskustan johto riemuitsi, kun sen kannatus nousi yhden prosentin verran ,vaikka se turveasiassa asettui maatalous- ja turveyrittäjiä vastaan. Kyllä se näkyy olevan kaupunkilaisten puolue, ei tuo kannatusnousu ainakaan maaseudulta ole kotoisin.

On hieno lukea IP:ssa yksityisten yrittäjien ja julkisten toimijoiden avoimiksi julistettuja työpaikkoja. Elämä etenee! Kiitos.

Tekstaripalstaa ja somea selailemalla löytää jo perusteet olla hankkimatta koiraa. Kertoo yhteiskunnan tilasta kaiken, kun karvaturreja on enemmän kuin lapsia. Ja että niillä on jopa paremmat olot kuin lapsilla ja vanhuksilla!

Turvetta varmaankin poltetaan tällä hetkellä neljään vuoteen verrattuna enemmän, kun on ollut aika kylmää ja tullaan vielä pitkään polttamaankin. Vero vain nousi vuoden 2012 tasolle.

Mitä jos rupeisitta soittaan tangokadulla tangoja ja vähä pienemmällä volumella. Saattais tulla maksavia asiakkaitakin.

Isoäiti saanut kaksi rokotetta, voiko hän nyt tavata lastenlapsia jota ei ole saanut tehdä vuoteen? Onko hän kenties taudin kantaja?

Tämä maailman ilmastonmuutoksen torjunta tuo Suomelle paljon töitä. Täällä monella yrityksellä on sen teknologian osaamista.

Ei se ny sovi seinillekkään, jotta me eläkelääset maksamma enemmän veroja, kun palakansaajat! Kekkähän kansanerustajat tekis aloottehen asian koriaamiseksi? Kyllä se olis miästen miäs, tai naisten miäs – eiku nainen!

Pohjalaisessa tanssikulttuurissa toteutui vuosituhannen vaihteeseen mennessä täyslopahdus. Vuosina 1946–1950 syntyneet suuret ikäluokat täyttivät tanssipaikat lähes jokaisessa maaseutukunnassa. Trendinä oli myös, että Vaasan ja Seinäjoen kaupunkinuorisokin suuntasi maaseudulle, poikkeuksina tosin Vaasan Waskian ja Seinäjoen Sorsanpesän vetovoimat. Grönit, Taipaleet, ym., vetivät tanssipaikat tanssivista ihmismassoista miltei repeämispisteeseen.

Kuka ja missä myönnetään Nurmon vanhan kunnanvaakunan käyttöoikeuden? Ja mistä niitä saa?

Onko tilanne niin, että presidentti Niinistö ei hallitse tehtäväänsä? Näköään pääministeri Marin on ottanut hallintaansa presidentin tehtäviä. Vai meneekö liikaa lujaa, sehän on vaarallista Suomelle, jos tällaisia tapahtuu erilaisissa päätöksissä hallituksessa. Pitkää varanne eduskunnassa ja tulevissa vaaleissa.

Hankala on toimittajan hehkuttaa paikkakunnan kilpahiihtäjien saavutuksia, kun viimeinenkin heistä ripusti kilpasuksensa naulaan vuosikymmeniä sitten.

Rekisteröimättömällä ja vakuutuksettomalla peltoautolla /crossimotarilla ajaminen on ihan laissa kiellettyä yleisillä teillä sekä yksityisten mailla ja metsissä.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa