Lukijoilta: TEKSTATEN

Perhepäivähoitajia saataisiin paljon lisää jos he saisivat ruoat esim. kolmelta päivältä tai koko viikolta ruokakuljetukset kotiin. Silloin jäisi enemmän aikaa muuhun tekemiseen esim. leipomiseen, askarteluun, suunnitteluun, liikkumiseen, musisointiin... Kova homma hakea viikon ruokaostokset kotiin. Verkkotilauksetkin hoidettava vapaa-ajalla. Kohta ei enää ole perhepäivähoitajia. Ottakaa koppi varvaiskasvatushenkilöstö.

Täytyykö jokaisen maalaiskunnan kilpailla Suomen tyhmimmän kunnan tittelistä, ennen kuin korona otetaan tosissaan ja lapset sekä nuoret saadaan tottelemaan!

Ystävämme, joka sattui kulkemaan paritalomme ohitse lumisateisten päivien jälkeen, ihmetteli, että ”kuinka tuolle teidän puolellenne tonttia on satanut noin paljon enemmän lunta kuin naapurinne puolelle?”

Suomessa on liikaa puolueita kun kaikkiin puolueisiin ei riitä enää sivistyneitä ihmisiä.

Nyt katuvalopylväät aivan notkuu nuorta ja innokasta väkeä menossa kohti uutta! Mutta miten uusi puolue Sport asemoituu poliittiseen kenttään? Vasemmalle, oikealle vaiko keskelle?

Seurakunnan työntekijät pitäisi lomauttaa, kun koronan vuoksi on peruutettu kaikki entinen toiminta eikä halua tai taitoa minkään uuden kehittämiseen ole.

Jospa radiossa ja tv:ssä opiskeltaisiin ääntämään Skellefteå. Me rannikon ihmiset emme tiedä, mikä on Kelletoo.

Ketä kiinnostaa montako ihmistä käy Keskisellä tai ideaparkissa?

Paula Risikko kirjoittaa lasten pahoinvoinnista: On varmistettava moniammatillinen apu räätälöidysti heille, jotka sitä tarvitsevat. Kokemuksesta voin sanoa, että ”moniammatillinen apu” on sitä, että kukaan ei kanna vastuuta kokonaisvaltaisesta avusta. Kukin hoitaa, jos hoitaa, pientä siivua. Ristiriitoja ja hämmennystä, jonka lopputuloksena lapsen perhe jää yksin kamppailemaan ongelmien kanssa. Jotkut selviää, jotkut eivät.

Kokoomuksen anatomian tietoihin korjausta. Se, jota sanotte syrämmeksi, on lompakko ja se takataskus oikealla puolella.

Kiva nähdä näissä vaaleissa ehdokkaiden ammatit.

Köyhät mummot eivät voi unelmoidakaan kotitalousvähennyksen käytöstä. Itse maksettava osa on niin suuri, ettei siihen ole varaa.

Miksei EU ja Saksa koplaa Navalnyn vapauttamista ja Nord Stream 2-kaasuputken käyttöönottoa. Putinille pitää laittaa kova kovaa vastaan, ei se muuten.

Kenen idea on laajentaa Vaasan Toriparkkia? Tuntuu liian turhalta ja kalliilta operaatiolta. Paljonko se kaupungille maksaisi, ja mikä olisi yksityisen yhtiön osuus? Vaasan suurin liikenneongelma on kuitenkin rekkaralli keskustan läpi.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa