Lukijoilta: TEKSTATEN

TEKSTATEN

Roskien keräys hieno asia mutta sponsoroikaa nyt joku taho näille ahertajille kertakäyttöhanskat.

Tupakinhajun saa hajuttomaksi kieltämällä tupakanpoltto missä ihmisiä altistuu hajulle, tupakkatauti voi tehdä hajuttomaksi!

Jos ja kun yksi maapallon suurimmista ”Olkiluoto 3” -ydinvoimalasta saadaan käyttöön tänä vuonna, niin voitaisiinko tuulimyllyt kaataa ja vesivoimalat vapauttaa niin että maailma pelastuus?

Miksi ravintolarajoitukset jatkuvat vielä 3 viikkoa, vaikka päivittäiset tartuntaluvut ovat pienempiä kuin ennen sulkujen alkamista?

Kunpa tietäisitkin... I-P 27.3. Esittämiesi kiitosten lisäksi iso kiitos itsellesi J-P Kaunismäki. Pitkä kirjoitus palkitsi lukijansa.

Kun taas näyttää alkavan riita sarjakuvista kuten aina, kun joku muuttuu, niin Fingerpori on usein hauska mutta Kamala luonto ihan turha.

Myymälöissä pitäisi olla yksi tyhjän kassan portti aina auki, että asiakas, joka ei osta mitään (tavara loppu tms.), pääsisi ulos riittävän isolla turvavälillä. Vai odotanko ulospääsyä jonon perällä?

Koska Vaasaan saadaan modernia ja upeeta rantarakentamista? Mansikkasaareen ei kaivata niinkään toria ja teollisuuspuistoa vaan näyttävää ja tasokasta asuinrakentamista.

Vaasan hienot rannat pidetään mieluummin romuvarastoina ja kaatopaikkoina kuin ihmisten asuinsijoina. Enpä ole muualla moiseen rantakaupunkiin törmännyt.

Koronatilanteen hallinnointi ei toimi. Poliittinen ohjaus lisääntyy asiantuntijuuden kustannuksella. Valtaa luovutetaan pelon ilmapiirissä sitä tavoitteleville. Oikeassa olemisen henki vallitsee. Pelottavaa.

Seinäjoki voi toivottaa nyt vaasalaiset tervetulleiksi lounastamaan ”oikeaan ravintolaan” tämän poikkeustilan johdosta. Tosin Isokyrö, muutettuaan kuluvan vuoden alusta Pohjanmaan maakunnasta Etelä-Pohjanmaan maakuntaan, antaa vaasalaisille mahdollisuuden päästä ravintolapalveluihin lähempänäkin. Uskotaan nyt, että eteläpohjalaiset hoitavat pieteetillä, terveysturvallisuudestakin huolehtien, lounastilaisuudet naapurimaakunnan lounasvieraille.

Pöyrööt heti takaisin. Ja äkkiä.

Kyllä Suomi voisi päästä lamasta ja veloista koirien pidolla. Laitetaan koiravero 500e/vuosi.

Typerämpiä sarjiksia ei voi olla ku Kamala luonto ja Musta Hevonen! Ne pois ja Pöyrööt + joku toinen vanhasta Ilkasta tuttu hyvä sarjis takaisin!

Ei vaan saatu päätöstä asiaan kesä- ja talviajan siirtelystä. Ja kuitenkin vaikuttaa kaikkiin ihmisiin!

Meillekin on rotat tervetulleita pihaan ja naapurustoon! Lintujen ja rusakoiden ruokkiminen maahan päin sen mahdollistaa. Onneksi kaurat ja pähkinät ei kaupasta lopu! Oikeasti ihmiset, rotat ja naakat viihtyy ja valtaa alaa juuri siksi, kun niille katetaan pitopöytä.

Henkilö joka kirjoitti tekstaten-palstalla, että maskipakko vie ojasta allikkoon, ei ole oikein perillä asioista. Maskiton henkilö ei pysty käyttämään 2 m väliä kaupan hyllyjen välissä. Olen itse käyttänyt maskia työssä kymmeniä vuosia. En ole käyttänyt maskia, että kaveri ei saa tartuntaa, vaan että itse en saa tartuntaa. Sairaalassa. Joten olen ollut tyytyväinen käyttämiseen.

Israel on maksanut rokotteista 3 kertaa enemmän kuin Suomi. Asia on siellä tärkeä. Israel on rokottanut 120 tuhatta palestiinalaista, jotka käyvät Israelissa työssä. Palestiinalaisalueet kuuluvat heidän itsensä rokotettaviksi. Oslon sopimus 1993.

Minä haluan Kamut sarjakuviin.

Berg, Mäkynen M, Mäkynen J, Strand. Voitteko yhdessä yrittää pitää Vaasan ja Pohjanmaan puolta valtion koronatoimiin liittyen (vrt. Lappi, Ahvenanmaa)?

Toivottavasti Setlementti Vestiksen uusi rakennus on oikeasti talon näköinen eikä mikään karmean kalsea legopalikka.

Eipä ole kovinkaan isänmaallinen mies tämä entinen taistolaiskommunisti Wahlroos, joka tallettaa miljoonansa Luxemburgiin ja verokorttinsa Tukholmaan. Suomessa kiinnostaa vain kartanonsa saamat maa- ja metsätaloustukiaiset sekä suomalaisyritysten ja pankkien myyminen maailmalle.

Poliitikot kuvittelevat ,että päivämääriä siirtelemällä korona nujertuu. Rokotuksiin vauhtia niin homma hoituu. Turhat selittelyt pois!

Wallander -elokuvat on näytetty uusintana noin 50 kertaa. Ei ole epäilystä, kuka maikkarin omistaa.

Uskonnottomat antakaa lastenne osallistua koulussa kristillisten juhlapäivien tapahtumiin. Ei siellä mitään pahaa opeteta! Kysykää vaikka 1–2 -luokkalaisilta haluavatko osallistua. Vastaus saattaa yllättää. Kokemusta on.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa