Lukijoilta: TEKSTATEN

Toivottavasti korona lopettaa nuo ällöttävät poskipussailut tuolla etelässä, ennen kuin niitä harrastetaan meilläkin. Käsillä ja vartalolla puhuminen meille on jo tarttumassa.

Oli hieno lukea avoimia työilmoituksia IP:ssa pääsiäislauantaina ja edell. vkloppuna, vaikka osa olikin julkisyhteisöiltä. Elämä jatkuu. Kiitos.

Miten ihmeessä isojen junien liikuttelu on järkevää jos jokaisessa vaunussa on vain yksi matkustaja.

On aikoihin eletty. Äänestysoikeus 16-vuotiaille, siis lapsille.

Joku kirjoitti, että olen unohtanut ikäystävällisyyden kriteereistä pienet eläkkeet. Moni joutuu elämään pitkän työrupeaman jälkeen liian pienellä eläkkeellä. Nyt on kuitenkin kyse kunnallisvaaleista, jossa ei päätetä eläkkeistä vaan kaupungin ikäystävällisyydestä.

A-jun. kiekon voisi Sport turhana lopettaa. Miksi maksaa ja tuottaa pelaajia muille joukkueille?

Juttu Irti vähättelystä, tämä on niin totta myös asuinympäristössä, ei yksinomaan työpaikoilla, kokemusta on!

Kiitos kaikille, joilla on sormensa pelissä siinä, että sain makeasti nauraa useaankin kertaan aprillipäivänä, nauraa silmät vettä vuotaen! I-P:n sputnik-rokote ja Aamulehden ratikoiden turvatyynyt oli mainioita juttuja. Paras kaikista oli kuitenkin kuntajohtajien muotokuvat Torstai-lehdessä. Juuri tällaista tarvitaankin näinä aikoina!

”Ja virtaavien vesien ääreen hän minut johdattaa”, Kyrönjoen paisunta synnytti kännykkäkuvaajien ja ämpärikansan joukkopsykoosin jokirannoille.

Voice of Finland -kilpailus voisi luulla, että Suomen virallinen ykköskieli on englanti, mutta kyllä se vielä on suomi. Ensimmäises Livessä 8 kpl, joista oli kaksi suomenkielistä ja on kysymys Suomen Voicesta. Jos Suomes haluaa menestyä artistina, on laulettava suomeksi. Ollia tulee ikävä, hän suosi suomen kieltä, samaten Lauri. Annan ääneni vain suomenkieliselle esitykselle.

Eräässä aviisissa sanottiin, että eräs Höllyvööd-tähti oli avioitunut puolisonsa kanssa. Siisniin .. niinku .. ottiatuota - miten ihmeessä puolisonsa kanssa voi avioitua? Morsiamensa tai sulhasensa kanssa kyllä, muttaettä puolisonsa?

Jassoo! On vissiinki kesäaika alkanut, kun aamiaisella kello näyttää tuntia enempi kuin ennen.

Kyllä VTV:n tapaus vei lopunkin uskottavuuden ja luottamuksen Suomen viranomaisiin. Todella törkeitä väärinkäytöksiä ja johtavat poliitikot ei kommentoi mitenkään. Eli hyväksyvät ilomielin tarkastusraporttien peukaloinnin.

Tv:n Alvar Aalto-dokumentissa ei Seinäjoesta mainittu sanallakaan.

M. Mäkynen hehkuttaa pohjalaista yrittäjyyttä ja samaan aikaan innokkaana kiristämässä näiden verotusta reippaasti.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa