Lukijoilta: TEKSTATEN

TEKSTATEN

Siinä se ny taas nähtihin, jotta keskusta petti taas, kun on vihireetten apupualue.

Kepu avasi kesäteatterikauden huhtikuussa.

Hienoa hallitus ja kiitos Saarikko kun jaksoit taistella Suomen talouspolitiikan ja nousun puolesta. Hyvä että Halla-ahon hallituskaatohaaveet kaatui.

Minkä kyvyn teatteri on kulttuuriministerissä menettänyt! Kerrankin kulttuuriministeri paikallaan!

Ladyt landelle ja äkkiä ja virkamieshallitus kasaan väliaikaisesti. Täytyy saada ihan oikeasti osaava joukko maamme johtoon. Nyt se ei sitä ole.

Demareille ansiosidonnainen työttömyysturva tuntuu olevan yllättävän tärkeä, vaikka se suosii suurituloisia. Kuinka jonkun joutilaisuus voi olla arvokkaampaa kuin toisen? Kuinka voidaan hyväksyä palkkojen prosenttikorotukset? Nehän kasvattavat automaattisesti tuloeroja.

Oliko riihi riitaisa? Ei mielestäni, se vain kesti oletettua pitempään.

Kovat olivat puheet ja paukut kepulla budjettiriihessä, lähes suutariksi jäi. Ministerin paikat kiinnostivat enemmän kuin puolueen kannatus.

Seinäjoen sairaalan Leiko-osastolle samat sanat kuin Kauhajoen naiselta, kiitos!

Rekiaro puhuu hyvästä rokotevauhdista. Kuitenkin pääkaupunkiseutu rokottaa jo nyt viisikymppisiä, Lapualla rokotetaan 65-vuotiaita. Jäljessä ollaan ja pahasti!

Suomi ei ole yksin EU:n ilmaisen rahan jakamisesta muille maille. 8 maata epäröi tuen myöntämistä.

Kokoomus = tyhjä joukko!

Kokoomukselta ”huippuveto”. Ollaan sitä mieltä, mutta ei ollakaan sitä mieltä. Pilkkaavatko he meitä?

Mykkänen (kok.) kertoi puolueensa äänestävän tyhjää elvytyspaketista, näin he todellisuudessa kannattavat paketin läpimenoa mutta pesevät kätensä vastuusta. Tämäkö on sitä ”vastuunkantoa” mitä Orpo jatkuvasti peräänkuuluttaa? Toivottavasti kokoomuksen kansanedustajat harkitsevat tarkoin, avataanko tämä yhteisvelkaunionin ovi. Siitähän tässä on kysymys.

Kiitos Toivo Leskinen uskomattoman kauniista ja tunteita herättävästä tekstistäsi 28.4. Luin sen töissä kotihoidon asiakkaalle. Kumpikaan meistä ei osannut odottaa, mitä rivit pitivät sisällään. Luettuani tekstisi loppuun huokaisimme yhteen ääneen: hieno kirjoitus.

Kiitos Juho Korpelalle esseestä Lappajärven likaisesta helmestä. 1950–60-luvulla toistakin järveä kutsuttiin helmeksi, nimittäin Kuortaneenjärveä. Jospa joku kirjoittaisi sen nykytilasta yhtä täydellisesti.

Mökkinaapurin kanssa olemme pähkäilleet pitääkö Evijärveen laittaa kesäksi veneen alle rattaat?

Isännäntien kerrostalokaavasta. Ei kaikki sentään valtuustossa ollut ns. marinoituja. Löytyi muutama valtuutettu joka ymmärsi myös lähialueen asukkaita.

Sydäntä lämmittäviä tekstejä koiraan liittyen. Olette varmasti lemmikkejä rakastavia ja eläimistä huolehtivia henkilöitä. Kunpa kaikki olisivat samanlaisia.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa