Lukijoilta: TEKSTATEN

TEKSTATEN

Järkyttävää! Vaasan yliopiston johto on nimittänyt komitean johtamaan yliopiston varainhankintaa ja nimittänyt sen johtoon Anne Bernerin (kesk.). Lyhyen ministeripostinsa aikana hänestä tuli kansan silmissä vihattu poliitikko. Samaisessa Sipilän hallituksessa istui myös toinen komitean jäsen Paula Risikko (kok.). Hänet taas tunnetaan Vaasan menestyksen kampittajana, esimerkiksi Vaasan sairaalapäivystyksen vastustajana.

Ei ole yhtään tv-ohjelmaa pilattu niin tökerösti, kuin töllötv näiden pöllöjen äärettömän typerillä kommenteilla. Yäk.

Tällä palstalla joku kirjoitti toivottavasti provosointimielessä ”Ei voi ketään pakottaa menemään töihin...” Ei niin voikaan. Kaikilla on vapaus olla tekemättä töitä, kunhan tekee sen omilla rahoillaan. Jos työnteko ei kiinnosta, niin silloin ei pidä olla muiden veronmaksajien elätettävänä.

Kylläpä oli typerästi kirjoitettu kuntavaaliehdokkaiden nimet 10.5. I-P:ssa. Joka nimen perässä pilkku, oli todella hankala lukea.

Taas loistava, ajankohtainen kolumni Harri Hietikolta.

Lapualaiset! Järjestäkää keräys historiallisen Kosolan taloprojektin tueksi. Täällä maakunnassakin valmiutta auttaa!

THL selvittäkää mikä on kakkosrokote Astra Zenecan tai Johnson-rokotteen tilalle. Heti ja nopeasti, varma tieto?

Nämä Kaukorannat ja kumppanit ovat nyt unohtaneet miksi rajoitustoimiin ryhdyttiin. Syy oli, että sairaaloiden kapasiteetti kestää. Onkohan esim. Vaasassa sairaalassa yhtään ihmistä koronan takia.

Ei ketään voikaan pakottaa töihin, kun ei kaikkia edes huvita. Onko perusturva liian hyvä. Veronmaksajat vain vähenee, elvytetään työttömiä velkarahalla.

Jukka Leino, oletko kuullut Botniahallista?

Jukka Leino, kannattaisikohan käydä katsomassa Sepänkylässä, Vaasan ja Mustasaaren yhteistä urheiluhallia, Botniahallia. Siellä voi harrastaa lähes kaikkia sisäurheilulajeja, paitsi jääkiekkoa ja kuviokelluntaa, monia jopa samanaikaisesti. Täyspitkä 400 metrin juoksurata ainoana Suomessa. Myös keihäänheitto onnistuu, toki alle 100-metriset heitot.

Hallituksen summittaisista koronapäätöksistä aiheutuu työttömyyttä. Saa nähdä, kuinka moni kahvila ja ruokaravintola kaatuu. Ne kiittävät hallitusta, joihin itseen tai lähipiiriin iskut eivät ole kohdistuneet. Iskut kohdistettiin koko maahan.

Kiitos Harri V. Hietikko! Kerrankin asiaa. Kyllä tässä näitä kaiken maailman lässyttäjiä onkin saanut riittävästi kuunnella ja katsella ja heistä lukea.

Vaasan kaupunginhallituksen puheenjohtaja se vain ihmettelee ja jakelee rahaa ja tekonurmikenttiä, vaikka näitä viheriöitä onkin jo riittävästi joka koulun pihalla. Täyttäkää se kuuluisa venevalkama siilojen purkubetonilla ja samalla ongelmajätteellä mitä on vuosikymmenien ajan dumpattu tynnyreittäin mereen nykyisen Hietalahden pesäpallostadionin alle ja kivituhkaa päälle, niin saa halvalla hyvää pysäköintikenttää eikä liito-oravat lentele.

Kuka nyt puhelinosakkeensa myy, ”lypsävän lehmän”? Täytyy olla kova rahapula.

Markku Jokisipilää on tällä palstalla kovin kiitelty mielipidekirjoituksestaan, joka koski Päivi Räsästä. Heillä molemmilla on tietenkin sananvapaus ja uskonnonvapaus - kuten meillä kaikilla. Jokisipilä on koulutukseltaan valtiotieteen tohtori, mikä ei tee hänestä kaikkien alojen asiantuntijaa. Lakiasioissa hän on maallikko, toisin kuin hänen kritisoimansa valtakunnansyyttäjä. Päivi Räsänen saa uskoa miten haluaa ja etsiä vastauksia Raamatusta. Jos hän kuitenkin julkisesti solvaa muita ihmisiä, hän voi joutua siitä käräjille, kuten kuka tahansa ei-uskovainen.

Ettei nyt vain kävis pesiskentän kanssa samoin kuin raviradan? Onko samat henkilöt päättämässä tästäkin?

Teille kaikille tiedoksi, jotka korona-aikana otitte pankkien antaman pankkilainan lyhennysvapaan. Tilanne on se, että lainan lyhennysvapaan joutuu maksamaan kerralla pois kun laina-aika päättyy! Sellaista on sitten tiedossa! Itsellä pankkilaina päättyi jo tänä vuonna ja heti joutui maksamaan kaikki kerralla pois eli viimeinen lainaerä tuli yllätyksenä! En olisi ottanut lyhennysvapaata jos olisin tiennyt! Luulin, että laina-aika myös pitenee saman verran mitä oli lyhennysvapaakin, mutta eipä ollut! Täyttä pluffia koko homma!

Nyt kun Pohjanmaan radio aloittaa uudet alueuutiset, niin jättäkää se älytön musiikkipimputus pois säätiedotuksen luvun taustalta! Tiedättekö miten vaikeaa on saada selvää nopeasta puheesta? Eikö pääasia olekaan se, että kuuntelijat saavat selvän puheesta! Tähän asiaan on toivottu parannusta vuosikaudet, mutta kuuntelijoiden mielipiteitä ei ole noteerattu.

Kun kieltäytyy pikku hommasta, niin miksi siitä pitää piikitellä.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa