Lukijoilta: TEKSTATEN

TEKSTATEN

Luullaanko alueradion toimituksessa, että Närpiössä katsotaan alueuutisten sääkarttaa, siellä katsotaan Ruotsista uutiset ja säät. Mihin unohtui Kaskinen, me kyllä katsotaan Kaskisissa joka ilta. Kuka tekee siellä valinnat, korjatkaa asia??!!

Hienoa, että Seinäjoen keskussairaalan työntekijät uskaltavat tulla julkisuuteen ja heille julkisesti edes yritetään vastata! Vaasan keskussairaala ohjaa moiset kurittomat työntekijänsä työnohjaukseen ja ne loput, jotka pelkäävät työnsä ja toimeentulonsa puolesta alistuvat savustamaan nuo totuuden esilletuojat ulos talosta! Työyhteisötkö terveitä, kysyn vaan!

No jos sua vaivaa, jotta minkä takia isännät ruiskuttaa kasvinsuajeluaineeta, nii useen me kysymhä, jotta minkä takia te nuan teettä, saattaas tulla yllätyksenä notta liittyy sun syämhä ruakahan.

Sanna Marin puhui vaalitentissä siten, kun sosialistilta voidaan odottaakin. Tuolla politiikalla hyvinvointivaltiomme murenee käsiin, koska työssä vielä olevat veronmaksajat ja yrittäjät imetään tällä sosialismilla kuiviin. Maksajia ei hetken päästä enää löydy kuntien palveluille. Ainoa lohtu yhtälössä on, että se tietää loppua myös sosialismille, jolle ei löydy jatkossa rahoittajia.

Paljon lupaavat. Paljon on yhteistyökykyä, paljon dynaamisuutta. Paljon on tulevia peesaajia. Onko kykyä kyseenalaistaa valmista. Nykypolku on nähty, eikä se katso taaksepäin. Ei varsinkaan virheitä. Yhtä näköalaa kaipaan ehdokkailta. Kasvun vastakohta ei ole taantuminen, vaan sen kunnossa pitämistä, mikä hyvin riittää.

EU ja Suomen hallitus ovat avaamassa rajoja matkustamiselle. Täysin hölmöläisten toimintaa, ja kaikki vain talouden takia. Pitäis laittaa rajat kiinni. Taloudessa: ketään ei jätetä eli kaikki, joilla tulot tai eläkkeet ylittävät 3000e, leikataan.

Surkuhupaista seurata Eduskunnan kyselytuntia; koskaan ei kysyjä saa ministeriltä suoraa vastausta. Jos heiltä kysyy mikä on Ruotsin pääkaupunki, vastaukseksi saa, että ”Norjan on Oslo ja Suomen Helsinki. Ja lisäksi tiedän seuraavaa...”

Yle paljasti taas todellisen nahkansa. Puheenjohtaja Marin sai satuilla lähemmäs 10 minuuttia, vaikka muille tentattaville oli aikaisemmin todettu, että puheen pituus saa olla enintään 7 minuuttia.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa