Lukijoilta: TEKSTATEN

TEKSTATEN

Entä minkälaisella se maailmankartta näyttää sieltä Neuvostoliitosta?

Mistä asioista median pitäisi ”keskusteluttaa” juurikin nyt...? A. Mitä kunnan asukkaat oikeasti tarvitsevat? B. Mitä kunnassa toimivat yrittäjät oikeasti tarvitsevat? C. Mitä kunta (hallinto) oikeasti tarvitsee? Mutta kun ei...

Miksi Suomessa on lääkäripula? Aikoinaan puolitettiin lääkäreiden koulutus. Kuka sen teki, vaikka katastrofi oli selkeästi nähtävissä.

Ihminen on kumma eläin, kun se näkee tuulimyllyn, se häiritsee vaikka ei kuulu ääntä. Minusta on hienoja katsottavia.

Kyllä tuntuu Suomikin olevan korruptoinut valtio, kun pääministeri syö aamupalansa verorahoin, luulisi n. 16.000 e ansiot riittävän aamiaisen maksamiseen ite. Samoin liki samalla palkalla oleva Yli-Viikari tarvii yksityisiin menoihin olevat laskut veronmaksajien piikkiin. Olisko jotain korjaamista ja tarkastamista työsopimuksiin. 1000 ansaitsevakin maksaa omat laskunsa.

Kiitos toimittaja Hannu Purola kolumnista 28.5. Jo lapsesta saakka ihmetellyt tätä, höynäytettäviä riittää ja useimmiten samoja ihmisiä.

Lääkärin saanti Seinäjoella on yhtä mahdotonta yksityisasemilta, kuin saada valtiolta veturia lainaksi. Soitin Pihl.., Mehil.., niin painakaa yksi, kun haluatte suomeksi, painakaa kaksi kun haluatte lääkärille, ja sitten musiikkia puoli tuntia ilman vastausta. Löin puhelimen kiinni ja soitin K N:n lääkäriasemalle, heti vastasi iloinen ääni, miten voin auttaa. Lääkäriaika iltapäivällä, asia hoitui ja vielä edullisemmin kuin em. asemien törkyhinnoin. Tosi on.

Kasvinsuojeluaine, Suomessa tuotetaan EU:n puhtainta ruokaa. Vain Irlanti käyttää vähemmän kasvinsuojeluaineita. Suomessa käyt. noin 600 g/ha, Kun esim. Saksa 3 kg/ha. Pitäis asioista ottaa selvää ennen kuin kirjoottelee.

Nyt Vaasaan ulkoilmakatsomo MM-lätkää varten!

Siis ihan oikeastiko poliisilla on yhtäkkiä resursseja tutkia pääministerin aamupalarahoja, josko olisi kauhea rikos tässä meneillään. Konkurssipesiä tehtailevia yrittäjiä ei pysty eikä ehdi vaikka kyllä, nekin kustannukset jäävät meidän veronmaksajien maksettavaksi. Ei meillä ihan oikeita ongelmia voi olla jos tämmöinen on tärkeintä.

Kun virkamiehet munivat, erosi Kulmuni, mutta kun Marin saa maksutonta ruokaa, hän ei halua erota. Mitä tulisi ajatella?

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa