Lukijoilta: TEKSTATEN

Pääministerille maksetaan ateriakorvausta lyhytaikaisen majoittumisen ajalta, ei silloin kun asuu jatkuvasti, lehden politiikka aivan oikeaa eli pysytään totuudessa. Muuten ruokalasku Marinilla eräänä kuukautena vajaa 1400 euroa, muulloin vaivaiset 850 e.

Pääministerin (=poliitikon) työ vaativaa?? Älä nyt naurata.

Vaasalaisten kannattaa äänestää sellaisia ehdokkaita, jotka osaavat neuvotella Mustasaaren ja Laihian liittymään Vaasaan!

Pääministeri ei ehdi huushollaamaan, se on selvä. Siksi ehdotankin, että hän palkkaa kotiavun tekemään näitä hommia. Samalla tulee hyvää oppia työnantajan roolista ja työllisyys lisääntyy.

Robottiruohonleikkurin omistajat! Pyörittäkää niitä päivisin. Yöllä liikkuvat siilit, eikä ole kiva löytää niitä silvottuina. Ja ne siimaleikkurit, tarkistakaa puskien alustat!

”Hutkivat journalistit” ja muut öyhöttäjät ovat unohtaneet että Lipposen ja Marinin välissä on ollut viisi pääministeriä jotka ovat myös syöneet aamupaloja ja lämmitettäviä aterioita. Koskeeko Marinia eri säännöt kuin hänen edeltäjiään?

Erikoista tässä ajassa, huudetaan, että annetaan ”kaikkien kukkien kukkia”, erilaisten suuntausten ja tapojen pitäisi saada olla, kuitenkin kaikki kurtturuusut ja lupiinit pitäisi hävittää, vähän niin kuin ristiriidassa tämän nykyisen vapauden kanssa!

Marinin aamiaiskohu on taitavasti rakennettu ansa, joka laukesi juuri kuten oli tarkoitettu, vaalien alla.

ihmettelen myös eläkeläisiä jotka ilmoittavat ystävilleen Facebookissa kävelylenkkinsä pituuden ja ruoka-annoksen jonka söi kotona tai ulkona.

Tunne sinä kateellinen ja ilkeämielinen ihminen ihan rauhassa myötähäpeää muiden iloisista FB-päivityksistä tylsässä ja kaverittomassa maailmassasi. Taidat ollakin se tirkistelijä, joka piehtaroi vihassa muiden onnesta! Poista Facebook, sitä ei sinun tarvitse lukea!

Ei tartte tehdä työtä, eikä säästää, vain juhlia, ovatko kaikki samaa mieltä, valtuutetut voi!

Äänestän kuntavaaleissa sitä joka lupaa järjestää avaruuden pääkaupungin uudelle torille edes yhden kukkaistutuksen.

Kuka pakottaa roikkumaan facebookissa ahdistamassa itseään muiden sinua ärsyttävillä viesteillä? Laita laite kiinni; maailmassa on paljon muutakin tekemistä.

Muuttuuko ateriaedun tulkinta, jos sen tekee kokoomustaustainen oikeustieteen professori (IP 2.6. s.18) tai demaritaustainen professori. Huolestuttavaa tavallisen kansalaisen kannalta. Haluan jatkossa aina tietää jokaisen asiantuntijan ja näiden ajatuspajojen puoluetaustan.

Ruokarosvouksesta aiheellinen kysymys Marinille; Eikö Sinua hävetä?

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa