Lukijoilta: TEKSTATEN

TEKSTATEN

Esitän lehden arvoisalle toimitukselle vielä ennen varsinaista vaalipäivää, mikä taloudellinen hyöty on nyt istuvilla Seinäjoen kaupungin luottamusmiehillä. Vuosi ja kokouspalkkiot selvästi esiin. Kiitän.

Oikeustieteen professori epäili Suomen rikkovan perusoikeuksia jos koronarajoitukset jatkuvat liian pitkään. Hah, senhän voi todeta, jos rajoitukset kestävät liian vähän aikaa, tautitapaukset lähtevät kasvuun, mutta kuinka voi päätellä rajoitusten kestäneen liian kauan, eihän voi tietää olisiko lyhyempi kesto kuitenkin ollut riittämätön.

Nyt olisi aika saada jo viimein, kaikkien aikojen paras lännensarja, 60–70-luvun vaihteessa Suomessakin Mtv:llä esitetty High Chaparral uusintaesitykseen. Kiitoksia.

Tasavallan presidentti tekee pitkiä ”työpäiviä”, silti hänelle ei makseta palkkaa, vaan palkkio! Jos ollaan työsuhteessa, silloin pitää maksaa myös palkkaa tehdystä työstä ja maksaa siitä myös vero! Ei ”palkkio” ole este veronmaksulle! Nyt sanotaan, että käytäntö on aina ollut tämä! (kuten oli pääministerilläkin) Pitäiskö tutkia tämäkin asia perusteellisesti? Voiko joku tehdä sellaista työtä, josta ei tarvi maksaa veroa? Silti presidenttikin nauttii kaikista yhteiskunnan tarjoamista palveluista! Tässähän tämäkin asia laitettaisiin samalla kuntoon ja päivitettäisiin tätä päivää vastaavaksi! Ilmaisia aterioita kun ei kerran ole!

Kyllähän fb on just kanava kertoa itselle tärkeistä asioista, vai miksi sinä siellä yleensä seikkailet, sinäkin aikuinen?

Joku kadehti opettajien runsaita lomia. Kannattaa siis opiskeluikäisenä harkita, mihin kyvyt riittävät. Aikuisena kannattaa harkita, mitä kirjoittaa lehteen. Kateus saa möläyttämään typeryyksiä.

Rokotekattavuus ei todellakaan ole sitä luokkaa, että tanssilavoja kannattaa avata. Vai halutaanko uusi tartuntojen nousu?

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa