Lukijoilta: TEKSTATEN

Voi voi mitä filosofian emerutiusjotain kirjoittaa, luopua nyt suvivirrestä, kun Helsingin korkeakoulussa ollaan niin kyllästyneitä. Entäs 1. 2. 3. 4. 5. jne. -luokkalaiset ja heidän vanhemmat? Kyllä se on, että kun tämä laulu kajahtaa niin se on niin kulttuurisesti Suomen kansassa, että älkää näpelöikö kaikkia asioita, antakaa perinteiden olla.

Joku oli huolissaan kymmenistä tuhansista kissoista, jotka vaeltavat metsissä päivittäin tappamassa lintuja. Itse kuljesKelen metsissä joka päivä, enkä ole tavannut siellä yhtään kissaa. Muita mainitsemiasi eläimiä kyllä. Sekä muutamia turhan kesyjä kettuja, haukkoja ja joitakin minkkejä.

Onko kiire töissä, jos työaikaa kuluu päivittäin runsaasti omien asioiden setvimiseen työkaverin kanssa, puhelimessa yms. Ei pitäisi kiirettä valittaa.

Kiitos Lehtosen kolumnin, palautui Amigo ja muut puliukot lapsuus- ja nuoruusajoilta 70-luvulta myös minun mieleeni. Pakko myöntää, että melkein ikävä heitä tänä päivänä tulee, kun arvaamattomuudessaan todella pelottavat huume-, lääke- ja viinasekoituksissaan olevia ihmisiä joudun kohtaamaan. Kerran tosin säikähdin, kun pyöränpumppuani poliisin pampuksi luuleva puliukko oli tulla kadun toiselta puolen huutaen perääni. Pääosin harmittomat puliukot 70-luvulla.

Eikös taloyhtiössä ole jaettu säännöt, esimerkiksi ruokaa laitettaessa ovet ja ikkunat on pidettävä suljettuna eikä saa käryjä tuulettaa parvekkeelle.

Kun puhutaan miten ihminen Suomessa haudataan. Onko kukaan tutkinut paljonko esimerkiksi vainajan tuhkaus vaikuttaa ilmaston lämpenemiseen. Eikö sitä hirveää uunin lämpöä voi jollain tapaa hyödyntää? Vai onko arkkuhautaus kuitenkin ekologisempaa.

Mitenkähän se alkutuottaja saa viivakoodin vaikka käytettyyn maatalouskoneeseen, jota on ostamassa tai myymässä?

Mansikkasaaren uivassa venelaiturissa vaarallista nuorten n. 10–13 ikäisten poikien uintihyppyjä, leikkejä ja sukelluksia laiturin alitse kieltomerkeistä huolimatta? Olisiko vain lukollinen portti ratkaisu kun puhe ja huomautus ei tehoa?

Oletteko huomanneet? Katsotte elokuvia joiden tapahtumat haluatte toteutuvan elämässänne, ainakin alitajuisesti. Nyt voitte tarkata haluatteko elämäänne kauhua, romantiikkaa, komediaa, rikollisuutta, pornoa, sotaa, vanhaa kotimaista elämänmenoa, jne.

Uusi asfalttitie Isokyrö–Vöyri-välille, nro 7210. Rahaa tien remonttiin heti. Reikiä tien leveydeltä lähes koko matkan.

No niin! Opettajat ja rehtorit taas riemua täynnä! Ottakaa te kansan palvelijat kuitenkin huomioon, että koulukiusaajat jatkavat karriääriäänsä työelämässä ja narsistiset pomot saavat heistä hyviä liittolaisia. Kimpassa muuttavat valkoisen mustaksi.

Yksi viidestä eli 1/5 eli 20 % äänestäneistä (!) kannattaa Suurinta Puoluetta. Neljä viidestä eli 4/5 eli 80 % ei kannata. Kannattaa muistaa, että Suomi on demokratia!

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa