Lukijoilta: TEKSTATEN

Nyt on valtava hätä kimalaisista. Koska on valtava hätä suomalaisista ihmisistä, jotka kärsivät kurjuudessa?!

Nopeasti hankitut rikkaudet ovat katoavaisia.

Koronaturisteja ei siis saa syyllistää. Väärin. Syyllistämisellä ja rankaisemalla vältetään tällaiset paremmin tulevaisuudessa. On nähty, että sievistelevä puhe ei vaan toimi.

Eräs henkilö tulee vielä eräänä päivänä sanomaan, että ”mitä minä sanoin”.

Ilmeisesti olen viettänyt väritöntä elämää kun koronarajoitukset eivät maskin käyttöä lukuunottamatta juuri häiritse.

Rakentakaa jätteidenkeräyspisteet niin, että niissä on kamera, joka tallentaa paikalle saapuvien autojen rekisterinumerot ja kuvaa tasaisin välein jätepisteen tilan. Näin päästään helposti sotkijoiden jäljille.

Kannattaisi varmaan vähä useammin käydä rapsuttelemassa niitä metsästyskavereita, jotka ovat vuodessa 3 kuukautta maailman parhaita ystäviä mutta loput loput kuukausista pihanperällä häkissä.

Miljoona maailman rikkainta ihmistä tuottaa yhtä suuret ympäristöpäästöt kuin köyhempi puolikas eli 3250 miljoonaa ihmistä Eikö olisi järkevää rajoittaa näiden rikkaiden kulutusta? Nyt pannaan kaikki ihmiset maksumiehiksi tämän yhden miljoonan kulutuksen turvaamiseksi. Onko tämä järkevää ja ennen kaikkea tasapuolista? Tuulimyllyillä ja sähköautoilla ei ilmastonmuutosta lopeteta vaan turhaa kulutusta vähentämällä ja väestön määrää rajoittamalla. Paras ilmastoteko tavallisella kuluttajalla on jättää kaikki tarpeeton ostamatta.

Miksi nuoria kehotetaan koronarokotuksille, kun rokotteita ei ole. Seinäjoella ei rokotukseen saa varattua aikaa netissä, eikä puhelimella.

Kaksi nuorta tyttöä liikkui samalla sähköpotkulaudalla, molemmat selailleen samalla kännykkää. Kuka ymmärryttäisi näitä nuoria...

Sais pikkuisen poliisit valvoa ylinopeuksia Puuttomantiellä, nopeudet kasvaneet rajusti, 30 rajoitus. Surutta päästellään välillä n. 90 km tunnissa. Pitääkö jotakin tapahtua että herätään.

Miksi Seinäjoella 16 vuotta täyttänyt ei saa koronarokotetta, mutta Vaasassa saa?!

Hyvät poliitikot. Kun nyt käytte vaaleja uudelleen, älkää valitko Energialaitoksemme luottamustehtäviin ketään sen myyjää. Ei nämä Seinäjoen käyrät niin vakaita ole, että kovin kannattaa takki auki leuhottaa. Aseman ratkaisun kyseenalaistajatkin oli oikeassa. Ehkä huuhailulle löytyy jo vaihtoehtoja.

Oletteko huomanneet, että Kelalta voi hakea matkakorvausta, kun käy koronarokotuksessa. Pieni korvaus, mutta rikka rokassa. Jos omalla autolla, niin 0,20 e/km. Kerryttää ainakin matkakattoa, vaikka ei tilille maksettaisikaan.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa