Lukijoilta: TEKSTATEN

On meillä opetusministeri joka korvaa virallisessa puheessa minun-sanan mun-sanalla.

Minä tykkään kunnioituksesta, kohteliaisuudesta, vastaantulevan ”kanssakulkijan” hymystä. Kauniista kesästä, lintujen laulusta ja Marinin Sannasta pääministerinä.

Aika käsittämätöntä, että vanha valtuusto päättää Wasa Stationin rakentamisesta vaikka uudet valtuutetut olisivatkin ”lehtereillä”. Aika moista suhmurointia, en hyväksy, hävytöntä! Uudet valtuutetut älkää olko lampaita, ei teitä lampaiksi valittu.

Naiset EM-kisastudiossa tuovat 50-luvun mieleen.

Superpesiksessä näyttää toteutuvan sääntö: Mitä heikompi kotijoukkue, sitä kovempi mökämusan volyymin on oltava.

Petoksella hankitut rikkaudet ovat katoavaisia.

Maanviljelijät eivät valmista ruokaa vaan elintarviketeollisuus. Viljelijät tuottavat raaka-aineita, joista maksetaan EU:n halvimpia hintoja. Ruuan hinta ei johdu viljelijöistä.

Nämä etelän ilmastoa vastaavat helteet on varmaankin korvaus niistä etelään maksetuista EU-tukirahoista.

Onko Lappajärvellä seilaavan saunalautan turvallisuus tutkittu ja luvat kunnossa? Näyttää kovin kiikkerältä ja voi mennä nurin helposti. Kantavuus ja kiikkeryys ovat tuiki eri asioita ja turmia on sattunut.

1.1 milj. eläkeläisen pitäisi sanoa että taitettu indeksi pitää poistaa. Eduskunta-aloite asiasta. Kyllä tällä eläkeläisten määrällä se on tahtoasia joka pitää politiikkojenkin ymmärtää.

Kiitos Gräsbeck viisaista kirjoituksistasi koskien tämän maan eläkeläisten verotusta ja varsinkin epäoikeudenmukaista taitettua indeksiä eläkeläisiä kohtaan. Se on vääryys.

On täysln selvää että kiinteistön omistajan tulee saada päättää kuka hänen jätteensä kuljettaa, hänhän sen laskunkin maksaa. Aito kilpailu toimii vain jos firmaa voi vaihtaa vapaasti.

Kiitos Jorma Lammisen ja Henrik Gräsbeckin kirjoituksiin eläkkeistä ja niiden pienuudesta ja mielipuolisesta verotuksesta.

”Hiilarijahti” menee överiksi. Sitä on ilmakehässä vaivaiset 0,04. Eikö sitä pitäisi lisätä eikä vähentää. Fotosynteesikin vaikuttaa olevan poliitikoille outo käsite. Keisarillakin oli aikoinaan ”uudet vaatteet”!

Uskomatonta, Vaasan uimahallin suljettu vuodesta toiseen viikkotolkulla perheiden loma aikana. Mikään huolto ei voi kestää noin monta viikkoa. Nyt pitäisi olla kaupungin uimakoulut täydessä valmiudessa uimahallissa.

Komia Seinäjoki löytyy nyt Hyllykalliontieltä välillä Prisma Penttiläntie. Ajotien ja pyörätien välissä kukkii sovussa karri, apila, villiheinät ja paju. Luonnon monimuotoisuutta.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa