Lukijoilta: TEKSTATEN

Laittakaa Seinäjoella pyörätiet ensin kuntoon ja meuhkatkaa vasta sitten pyöräilyohjelmasta. Esim. Kiikku–Heikkilänmäki vaarallisen urainen, Halkosaaressa puuttuu 100 m pyörätietä kokonaan ennen valtatietä jne.

Halkosaaren risteys on vaarallisin Seinäjoella. Silti rahaa syydetään turhuuksiin vaikka ihmisten henki on vaarassa joka päivä!!! Uusi risteys ja pian, kyllä noille pallon potkijoille jo riittää kenttiä!!!

Tokioonko keihäsmiehiä? Miksi? Näytöt ovat vanhoja, rupusakkia kaikki. Karsintaraja liian kaukana.

Oman edun tavoittelijat aina kieroilee, fiksu ihminen ei alennu sellaiseen.

Voiko olla pöljempää ja turhempaa laitetta kuin sähköpotkulauta, no sisäjärvillä pörräävä vesiskootteri on samaa sarjaa, ärsyttäviä turhakkeita molemmat!

Isolahden jäätelöralli. Aikuiset ihmiset ajelevat pyörätietä autolla. yhdessäkin autossa istuttiin kioskin viereen ängettynä syömässä autossa (käynnissä) koska liian kuuma ulkona?

On aivan uskomatonta, että on valtiolla varaa kymmeniä miljoonia laittaa kurtturuusujen poistoon sekä suo-ojien tukkimiseen. Semmoista priorisointia.

Miksi maan paras jokerilyöjä pelaa joukkueessa joka koskaan ei tule voittamaan mitään, ja joka ilman tätä jokeria todennäköisesti pelaisi sarjaporrasta alempana. Siis Seinäjoen Jymy-Jusseissa.

Lähihoitajia saa varmasti pysymään töissä paremmin jos heitä kohdeltaisiin paremmin. Varsinkin työharjoittelussa. Työ tekijäänsä opettaa ja asiallinen opastus.

Joukossa tyhmyys tiivistyy, harvoin selvin päin.

Seinäjoki, onko rahat loppu? Puiston penkkejä todella vähän ja nekin huonosti sijoitettu. Kesäksi toivotaan lisää penkkejä Myllypuisto, Lukion, Urheilutalon, Areenan viheralueet.

Talous: Isot pörssiyhtiöt säästäneet kymmeniä miljoonia työmatkailun romahdettua, yhtiöt eivät näe paluuta entiseen. Todella outoa, ettei tuota säästöä ole huomattu ennen koronaa! Vastaisuudessa varmaan esim. Wärtsilä kyseenalaistaa nuo turhat matkailut tarkemmin, kuin tähän saakka?

Eikö nuo muovit, mitä on jätetty ja heitetty luontoon, ole haitallisempia kuin joku kasvi.

Tämän lehden teettämässä testissä päädyttiin siihen tulokseen, että vieraskielisyys vaikeuttaa vuokra-asunnon saantia sitä hakevalle (I-P, 4.7.). Kyse on monikulttuurisuuden ongelmasta, ennakkoluulon vaikutuksesta. Mitä asumisen kulttuureihin tulee, niin eroavuuksia todella onkin. Ei siis ihme, että yhtenäiskulttuuria edustava vuokraajataho haluaa välttää ongelmia. ”Kulttuuri on tapoja”, ilmaisevat kulttuurifilosofit. Asumisen tavat poikkeavat!

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa