Lukijoilta: TEKSTATEN

Pride, tämä pienen vähemmistön etuoikeus, sai poliittisen eliitin pukeutumaan sateenkaarikaapuun, lähes puolueista riippumatta. Ja jopa osallistumaan marsseille oikeaksi kokemansa asian puolesta. Kilpailu näennäisestä suvaitsevaisuudesta hipoo jo hölmöyden rajoja. Näkisipä näiden meidän elitististen poliitikkojen kantavan yhtä suurta huolta yhteiskunnan todellisista ongelmista: nuorten syrjäytymisestä, työttömien ahdingosta, osa-aikaduunarien pärjäämisestä, lapsiperheiden toimeentulovaikeuksista jne. jne.... Ole aina heikomman puolella, oli erään vanhan politiikon ohje nuorimmalle, sillä vahvat pärjäävät aina...

Mitä ihmettä? Joku vaatii juhannusta Johannes Kastajan päivälle, vaikka niin on ollut aina. Kun juhannus eli Johannes Kastajan päivä on ollut lauantaisin vuodesta 1955 eli jo 66 vuotta, niin kolme arjesta vapaata päivää on taattu: pe, la ja su.

Hyvä, että Yle haastattelee herraväkeä nettiyhteydellä mökeiltään. Näkee koko Suomi, miten olemattomia yhteydet syrjäkulmilla ovat. On siinä telelääkärilläkin työtä, kun päättelee mummon kuntoa huojuvasta hahmosta, jollaisia ruudussa näkyy. Missähän se tasa-arvo taas luuraa?

EU:n metsästrategia alkanee nyt toteutumaan eli Suomi EU:n metsäisimpänä maana (70% pinta-alasta) antaa kaiken EU:n suurmaiden teollisuuden hiilinieluiksi. Metsänomistajat kiittävät ja niiaavat.

Älkää laittako hautausmaan ruosteista vettä kukkien päälle, juurille vaan. Se vesi pilaa kauniit kukinnot.

Poistakaa nyt ne typerät tuulikellot kilkattamasta.

Poliittinen aktivisti kertoo IP:ssa (6.7.) ettei ole kytköksissä mihinkään puolueeseen. Muuten vain ihailee Tarja Halosta ja murehtii kun natsit mellastavat eduskuntatalon portailla. Vääränlainen ääriliike, ja väärässä paikassa? Jotenkin näin vanhana kääkkänä näitä lukiessa alkaa usko Suomen tulevaisuuteen horjua.

Olisi kiva, jos olisi vakuutusyhtiö joka huomioisi sen kotivakuutuksessa, että kodissa ei käytetä päihteitä, ei tupakoida, ei omisteta eikä siis näin ollen myöskään käytetä grilliä, vieraat ohjataan taloyhtiön tupakkapaikalle savuttelemaan. Kotivakuutus keskittyy siihen mitä ei tarvi korvata tai mikä on omavastuu vähintään?

Etelä-Pohjanmaa jatkaa nettiyhteyksien takapajulana. Muualla katseet on suunnattu langattomiin verkkoihin kun E-P kaivaa tukirahoilla kaapelia maahan. Jo nykyisellään langattomat verkot soveltuvat täysin mm. etätyöskentelyyn.

Olisi hyödyllistä, jos joku tekisi dokumentin Jordanian miehityksestä Länsirannalla ja Itä-Jerusalemissa 1948–1967. Israel varoitti 1967 Jordanian kuningasta liittymästä sotaan, mutta turhaan. Jordania koki tappion.

Voisiko joku kertoa Yle Radio Suomen toimittajille mikä on paikkakunta nimeltä Tjöck på finska??!!

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa