Lukijoilta: TEKSTATEN

Uimahalli olisi syytä pitää auki heinäkuussa. Huoltoperuste ei ole uskottava tai ainakaan mielekästä keskeisenä loma-aikana. Useana kesänä Vaasan vedet ovat uimakiellossa joko sinilevän, viemäripäästöjen tai nyt vibriobakteerivaaran takia. Maauimala olisi myös enemmän kuin tarpeellinen.

Sähköpotkulautojen käyttöön puututaan niillä sattuneiden onnettomuuksien vuoksi. Kuinka monta 17-vuotiasta saa vielä kuolla autokaahailussa ennen kuin ajokortin saanti alaikäisenä estetään? Minkään harkkamatkan helppous ei lohduta jälkeenjääneitä eikä korvaa menetettyä elämää.

Suomen etua Brysselissä ajavat demarit, kepulaiset, persut ja ruotsalaiset, mutta vain kaksi kokoomuslaista. Pietikäinen käpykaartissa vihreiden ja Modigin kanssa.

Nyt nämä Suomen nynneröt poliitikot ja neuvottelijat lahjoittavat maamme metsätkin EU:n yhteiskäyttöön ja holhoukseen, eurokommunismi etenee vauhdilla!

No nyt tuli meppi Niinistöltä todella härski väite: Suomen metsistä vastaavat tekevät luonnonvarojen ryöstöpolitiikkaa! Olemassa oleva todellisuus näyttää kadonneen vihreästä kuplasta.

Vähäistä on sairaanhoitajien opettajanakin toimivan, vastaavan hoitaja Mäen tietämys hoitokodin johtamisesta, kun ei osaa valvoa lääkityksen toteutumista eikä ole koskaan kuullutkaan esim. siitä, ettei opiskelijaa voi laskea työvoimaksi! Kuinka näin tietämätöntä johtajaa voidaan pitää esimiehenä tai tulevien hoitajien opastajana? Työolot ja palkat kuntoon, kyllä päteviä hoitajia löytyy!

Yleensä ajatellaan, että mies haluaa seksiä, nainen ei. No, meillä minä haluan vähintään kerran viikossa, mutta mies on niin väsynyt tai milloin ajattelee, ketä ajattelee, ja minä olen puutteessa. Ei ole keskustelu auttanut. Minä vain olen aktiivinen tällä saralla.

Kaikki Israelin ystävät, katsokaa Yle Areenasta: Miehityksen käsikirja. Jospa silmänne avautuisivat palestiinalaisten suhteen.

Käyttäisi aikansa tämä persujen Mäkynen vanhusten hoitoon ja niihin vääryyksiin eikä tuhlaisi päätänsä jostain vähemmistöjen jutuista kertomiseen.

Harvoin näkee niin härskiä propagandaa kuin A-studiossa aiheena USA:n vaalit. Kaikki demokraattien valheet esitettiin totena. Republikaanit ovat kuulemma kieltäneet veden antamisenkin jonottaville äänestäjille. Eivät ole. Ainoastaan vaalipropagandan jakaminen juomatarjoilun varjolla on kielletty yhdessä osavaltiossa. Kertomatta jäi, että demokraatit vastustivat sitä, että äänestäjän pitää todistaa henkilöllisyytensä äänestyspaikalla.

Festivaalijärjestäjät toivovat, ettei kukaan tule sairaana. Ei varmaan tulekaan. Ongelmana ovatkin juuri nämä oireettomat kantajat. Voisi hieman osoittaa ymmärtämystä asiasta.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa