Lukijoilta: TEKSTATEN

Alkaa olla junttiuden syvin olemus lähellä, kun aikuinen mies ajaa mönkijällä pitkin valtatietä!

Kiitos Ilkka-Pohjalaiselle ristikko-, tekstaten- ja sarjakuvasivuista. Naisten alapääasiat vois jättää vähän vähemmälle.

Metsänomistajana olen vakaasti sitä mieltä, että kaikki kansalaiset, olivatpa he metsänomistajia tai ei, saavat yhtä lailla ottaa kantaa siihen, miten luonnon monimuotoisuus ja ilmastonmuutos otetaan parhaalla mahdollisella tavalla huomioon metsien käytössä.

Moporalli. Eikö todellakaan saada järkyttävää jokailtaista mopojen huudatusta loppumaan. Nämä jopa 10 sankarin mopoköörit todellakin häiritsevät asukkaiden rauhaa jatkuvalla rallilla. Vauhti on täyttä ylinopeutta ja todella vaarallisia tilanteita näkee päivittäin. Taitaa olla viritettyjä kapistuksia nämä mopot koska on aivan järkyttävät äänet. Tämän on loputtava, ehkä virkavalta kykenee auttamaan. Yhteiskoulu ja Kepon ala-aste, Ruukintie rallipolkuna, ehkäpä joku muukin reitti. Vanhemmat hei ja haloo, missä nuppunen viilettää. Ohjeet lähtee kodista.

Bigday summer festival Kasarmintori 17.7. Oliko tapahtumaan järjestetty bajamajoja ollenkaan tai oliko niitä liian vähän? Kasarmialueen taloyhtiöiden pihoja käytetty koko illan yleisenä WC:nä! YÄK!!!

Kun kaikkialla asiakaspalvelussa asiakasta on kohdeltava ystävällisesti, miksi terveysalalla vanhoja potilaita kohdellaan kuin keskitysleirivartijat vankeja? Eikö siellä heitetä pellolle, jos asiakas on tyytymätön? Mitä siellä johto tekee? Nostaa palkkaa, vaikka ei tee mitään?

Taas vain löytyy rahaa tapahtuma-areenan laajennukseen, nehän niitä tärkeimpiä sijoituksia ovatkin. Mutta mistä löytyy rahaa Halkosaaren risteyksen parannukseen? Eihän Seinäjoen kaupunki maalle rahaa uhraa.

Vaasa uskaltaa investoida (Wasa Station). Akkuteollisuusinvestoinnit nostavat kaupunkimme uudelle tasolle.

Mikä on virtuaalivoimala (IP 18.7.) Mielikuvitusvoimala, joka tuottaa mielikuvitusenergiaa. Eikö olisi luontevampaa puhua varavoimaloista.

Kun valittaa hajusta, saa puhumattomuutta tilalle.

Joku kirjoitti aikoinaan, että Neuvostoliiton hajottua maailman vanhoillisimmat kommunistit löytyy Suomesta. Ja sen huomaa.

Tolppanen perustelee Häyryn 1500 euron palkankorotusta sillä, että Vaasassa on laaja kaupunkikonserni josta hän on ”yksin” vastuussa. Eikö Tolppanen tiedä, että Hykyn myötä kaupungin toiminnot pienenevät radikaalisti.

Harakka lupasi kompensoida pienituloisille sähköauton hankintaa. Uskoo ken tahtoo! Vappusatasta odotellessa.

Liikennemerkkiä tulee noudattaa. Kuka hoitaa niiden näkyvyyden puunoksien ja pensaiden takaa?

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa