Lukijoilta: TEKSTATEN

Vaihdan välittömästi vakuutusyhtiöön joka todistettavasti palkitsee huomattavalla edulla täydelliseen päihteettömyyteen sitoutuvan asiakkaan. Vakuutuksen näkyvä markkinointi alkaa toivottavasti mahdollisimman pian. Ei vaan kiinnosta maksaa pienes sieväs pitkin päivää olevien etätyöntekijöiden tekemiä vahinkoja.

Ostin sähkötuotetta noin viidellä kympillä veroineen. Toimitusmaksu tuotteelle oli n. 11 euroa. Siinä oli uudelleenlaskutettu toisen myymä tuote ja verokin toiseen kertaan. Missä muussa kaupassa onnistuu tällainen? Toimitusmaksu yli kaksi kertaa toimitettavan tuotteen hinta.

Ensiksikin ei vastakkainasettelua, mutta kokemus hyödynnettäviksi. Taannoin työhaastattelussa Vaasan sos.- ja terveysvirastossa sekä VKS:ssä. Ihmislähtöisempi ja inhimillisempi lähestymistapa hakijaan työhaastattelussa sai pitkän työajan kokemuksen ja ammattitaidon kääntymään terkkarin puoleen. VKS; hiukan pelisilmää työhaastatteluun hakiessanne hyviä tekijöitä. Mukava, ystävällinen kohtelu haastattelussa, ilman ”jyvät akanoista” ajatustyyliä, auttaa jo paljon. Haastateltavaa jännittää tilanne ja ruotsinkielen taidon osaamisen näyttäminen. Työntekijöiden rekrytointi alkaa jo haastattelusta.

Nostaa taas kiukkuani tuo Kirkkokadun sulkeminen, koska poikittaisliikenteelle on muutenkin vähän väyliä käytössä. Kivistöntie on tukossa muutenkin. Onko pakko jo maanantaina sulkea katu? Järkeä voi käyttää. Edellyttäen, että sitä on.

Suloisia tällaiset aivan pienet lapset, jotka puhuvat ensi metrejä elämässään hennolla tipitii-äänellä. Täti-ihmisen mieltä lämmittää kuulla tipitii-juttelua pihamaalta :).

No, nyt! Olipas selittelyn makua Lotta Alhonnoro. Kannattaa vain hyväksyä se että valtaosa suomalaisista ajattelee yhtä maanläheisesti kuin J. Mäkynen. Jos haetaan yhdenvertaisuutta, niin ollaan sit yhdenvertaisia eikä korosteta ketään tai mitään vaan mennään rintarinnan yhdessä eteenpäin.

Miten samassa mielipidekirjoituksessa voidaan kirjoittaa sivistyksestä, kun samalla eri mielipiteen omaavien kirjoitukset haukutaan typeriksi ja heitä syytetään järjen riittämättömyydestä?

Aina vaan huutelua kentän laidalla? Sitä oli jo 40 vuotta sitten, kun ex-mieheni veli kouluttautui jalkapalloerotuomariksi. Hänelle riitti yhden pelin tuomarointi, huutelu oli niin kamalaa.

Eipä niitä korotettuja rahoja näy muissakaan EPSH:n yksiköissä. Talon johto pitää vain tiettyjä yksiköitä tärkeinä. Tämä on tänä kesänä arvotettu myös rahan kautta. Ei ole kaikki sairaanhoitajat samanarvoisia tämän työnantajan silmissä.

Hyvä Lotta Alhonnoro. Ihmisiä ja varsinkin lapsia ja nuoria on suojeltava syrjinnältä, eikä missään nimessä tiedolta. Myös väärään tiedon ja satujen kertominen totena pitää ehdottomasti kaikissa virallisissa ja verovaroihin liittyvissä yhteyksissä kieltää.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa