Lukijoilta: TEKSTATEN

Hyvästi persut. Kannatus senkun tippuu. Piti olla yli 20 % kunnallisvaaleissa. Tulikin iso lätky (mahalasku). Ja kannatus vaan tippuu. Puoluekokouksen jälkeen tippuu lisää. Sama kohtalo kuin SMP:n ja Sinisten. Tulee isooo lätky. Sen puolesta liputan jopa isänmaallisesti Suomen siniristilippua.

Raikuvat aplodit Vaasan nuorisolle. Te näytitte vastuun kantamista ottamalla koronarokotteen. Kiitos Kaukorannalle, joka osasi organisoida ja toteuttaa nuorille sopivaa ”aikataulua”. Kiitos kuuluu myös kaikille Vaasan terveydenhoitohenkilöille, jotka ovat jatkuvasti torjumassa tuota ”pirulaista”. Tsemppiä kaikille, Vaasan veri ei vapise, nuoret sen näytti.

Ettekö tajua että kissa ei ole enää kulkukissa kun pääsee hyvään hoitoon kissataloon! Vapaaehtoinen henkilökunta kulkee yleensä pyörällä tai julkisilla kissoja hoitamassa talolla, joten se ei voi olla kaupungin ulkopuolella! Ne jotka kissataloa vastustaa ovat sellaisia, joilla ei ole lemmikkiä ja on ihan väärä kuva toiminnasta! Kissatalo pelastaa tuhansia kissoja vuodessa välinpitämättömien ihmisten takia! Joten äkkiä nyt uusi talo käyttöön!

Eikö millään ole rajaa vai eikö mistään opita. Pääministeri on juuri selviytymässä aamupalakohustaan. Nyt on tehty merkittäviä kalustohankintoja ilman virallisia päätöksiä. Missä mennään.

Tosi kysymyksessä. Kyllä on kovat ilmastomuutokset, kun joka puolella maailmaa on tulipaloja ja ilmanalaa sekoitellaan kaiken maailman lennoilla.

Näin meitä petetään elintarvikkeissa. Mieheni toi kaupasta Jalostajan valmistaman naudanlihasäilykepurkin. Purkin etiketissä komeili kaksi Suomen lippua! Aineosat: Naudanliha (alkuperä: useat EU-maat)! Kiitos vain Jalostaja, se oli ensimmäinen ja viimeinen purkki meidän talouteen.

Rantarakentamiseen äkkiä eikä pölyiseen keskustaan. Mutta kaikkihan Vaasassa rakennetaan kahteen kertaan.

Älyttömän korkeat polttoaineiden pumppuhinnat ja vaarallisen suuret koronatartuntamäärät ovat saaneet pääministerin ja hallituksen vetäytymään piiloon.

Sinä, joka ihmettelet mikseivät Strömsön ovet ole auki. Mene opastetulle Strömsö-kierrokselle, niin opit tietämään mikä paikka se on. Etkä enää ihmettele miksi ovet eivät ole julkisesti avoinna.

Onko todella niin, että nykyhallitus on enemmän kiinnostunut EU-avustusten ”junailusta” Turku-Helsinki -radalle kuin Suomen pääradalle eli Helsingistä Tampereen ja Seinäjoen kautta pohjoiseen. Kun yksiraiteisella, 159 kilometrin Tampere-Seinäjoki -osuudella, joudutaan usein kaksikin kertaa pysähtymään 200 kilometrin tuntinopeudesta ohituspaikalle, tuntuu se matkustajasta ärsyttävältä. Tämän supervälin kaksoisraiteistaminen olisi heti tehtävä!

Vihreiden työllistämissuunnitelma on mitä on. He haluavat työllistää poliiseja ja muita viranomaisia.

Miksi tuuletatte tunti kaupalla asuntoanne toisten parvekkeelle ja vieläpä lämmintä ulkoilmaa?. Plusmiinus nolla!

Asiallinen, selkeä ja mielestäni puolueeton mielipide Kaarina Widjeskogilta ”Mielipiteet ja sanavapaus 27.7. Kannattaa lukea.

Samalla sivulla on samasta aiheesta kaksi täysin vastakkaista näkemystä. Aloitetaan toista ihmistä kunnioittava keskustelu, jossa käydään ajatuksen, eikä ajattelijan kimppuun. Keskustelun edetessä asiaan liittynyt satu, taru, saaga, unelma, taika, sumu ja usva haihtuu. Jäljelle jää Totuus, jota kohti voidaan yhdessä kulkea. Lopuksi tarvittava muutos tapahtuu todellisilla teoilla.

Olen samaa mieltä Matti Hurmeen kanssa. Kirkko irti valtiosta, ja uskovaiset pitämään itse huolta seurakunnastaan. Näin me teemme pienissä kirkoissa.

Maskeista lienee edelleen Suomessa voimassa suositus, että niistä ei ole mitään hyötyä. Miksi sitten vouhottaa maskien käytöstä?

Vai lupasi Jumala, ettei hän enää hukuta maata veden alle. 1.Moos. 9:11-16. Uutiset paljastavat, ettei lupausta ole pidetty. Joka paikassa suuria tulvatuhoja. Miettikääpä tätä!

Molemmat rannan wc:t olivat lukossa. Toisessa teknisen syyn takia, toinen muuten vaan. Eikö sisäsataman wc pitänyt olla myös yleisessä käytössä.

Missä pikkulinnut?

Tällä palstalla joku ihmetteli oikein useampaankin otteeseen mustepatruunoiden hintoja verraten niitä tulostimien hintoihin. Olethan yhteydessä paikalliseen musteasemayrittäjään. Myyn mielelläni tämän kultakaivoksen sinulle suurella varastolla. Sitten vain alat tahkoamaan!

Milloin tulee laki, joka kieltää TV-ohjelmissa/elokuvissa alkoholin juomisen. Tupakointi on jo onneksi kielletty!

Etelä-Pohjanmaan kaupoissa käy joka päivä useita kymmeniä tuhansia asiakkaita. Ei ole osoitettu, että täällä kukaan olisi saanut Covid-19 -tartuntaa kaupassa ohi kulkeneelta maskittomalta henkilöltä. Siispä ihan turhaa on tämä kauppojen maskinäytelmän jatkaminen!

Tytöt! Lopettakaa pojittelu, jos kerran tytöttely on mielestänne häirintää. Olen jo ikämies enkä mikään poika!

Paalijärven kunnostus, vuosia sitten, epäonnistui täysin ja meni virkamiesten puuhasteluksi. Keskityttiin lähinnä siihen, kuinka linnuille taataan hyvät olot. Valumille ei tehty mitään. Tuloksen voi nähdä tuhatpäisestä lokkiyhdyskunnasta ja järven huonosta tilasta ylipäätään. Järvikaisla pitää niittää ja poistaa ulkopuolisen urakoitsijan toimesta. Rahoitus siihen on saatavissa, mutta sitä on haettava.

On aikoihin eletty kun kirkon pihalla pelataan bingoa. Ja vielä Martat. Mikähän ihmeen päähänpisto taas.

Kissatalon vastustajia riittää. Löytökissat ovat sisällä hyvässä hoidossa. Ei pitäisi häiritä ketään. Kiitos kaikille jotka siellä autatte.

Maata täytetään kiihtyvällä tahdilla ydinvoimalla, jonka tuhovoima ympäristölleen on järkyttävä, kuten lähihistoria osoittaa. ”Puhdasta ja päästötöntä”, sanoo ahneus ja röyhtäisee. Titanic on matkalla jäävuorta päin. Se oli ennusmerkki ihmiskunnalle.

Äkkiä lavat kiinni. Korona leviää nyt siellä. Ja joukossa suuri osa nuoria, joilla rokotukset niin ja näin. Herätkää!

Yksitoikkoinen peli tuo softball. Pesäpallo mielenkiintoisempi, monipuolisempi - sopisi olympialajiksi. Tulisi Suomelle mitaleitakin.

Ihmisillä monia naamioita, jotka hyvä tunnistaa. Viisautta, hyvyyttä voisi lisätä. Tyhmyyttä, pahuutta voisi vähentää. Kaikki ihmiset ilman naamioita erilaisia.

Joupiskan polkujuoksun pitkä rata on surkeasti merkitty. Merkkitolpat on puiden tai pensaiden takana tai niin harvassa ettei niitä näe. Eipä tarvitse mennä toista kertaa arpomaan.

Pitkäaikaisena tilaajana olen usein osallistunut lehden kesäpeleihin, mutta en ole koskaan voittanut.

Te sukulaiset, näin korona-aikana kulkee posti. Voi onnitella korteilla ja kirjeillä tänä päivänä, jos ei itse pääse juhlittavan luokse.

Korona leviää, missä luuraa suosittu pääministeri? Hän kun on hoitanut koronaongelman niin hyvin!

Laihian kotihoidosta lähtee hyviä hoitajia muualle ja osa on jo jalka ovenraossa. Pitääsköhän perusturvan ja esimiesten mennä peilin eteen!

Pesäpallo-diplomatiaa voisi käyttää Etyk-huippukokouksen iltahuvina näytöspelinä, jotta pesäpallosta saataisiin olympialaji. Namipaloiksi maittavia grillimakkaroita sinappihunnulla, meheviä hampurilaisia ja marjapirtelöitä, yms.

Taas Marin vauhdissa. Tällä kertaa kalustohankinnat. Tässä pätee sanonta: se mikä on sun, on mun , mutta se mikä on mun ei ole sun. Näin näköjään hänen ajatuksensa toimii.

Sateenkaari on ollut maapallolla niin kauan kuin täällä on satanut eli paljon ennen ihmisen keksimää jumalaa.

Koskahan Solar Soundin mainoskyltit naamoineen katoavat katukuvasta Seinäjoella?

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa