Lukijoilta: TEKSTATEN

Olen samaa mieltä, että ulkonäkö on puoli ruokaa, mutta kauneus on myös katsojan silmissä. Mielestäni jutun alussa olevista lautasista vasemman puoleinen on kauniimpi kuin puoliksi syödyn näköinen oikean puolinen. Tosin olen samaa mieltä, että perunoita on liikaa ja lisäksi vihreä puuttuu kokonaan.

Alkaa Ylen tv-kanavat olla yhtä harmittavia kuin Mainos-tv:n. Ei ole maksettuja mainoksia, mutta tulevia ohjelmia mainostetaan pitkään jo ennen niiden alkamista. Raivostuttavaa! Ja tästä on pakko jokaisen maksaa verona. Laittakaa vaikka pari kertaa päivässä 30 min. jakso nimellä ”Tulevaa ohjelmistoa”, eikä jatkuvasti pitkin päivää. Katsokoot silloin ne, joita asia kiinnostaa.

Ei pidä paikkaansa se, että perussuomalaiset puhuu vain maahanmuutosta. Media vain nostaa sen esille aina ensimmäisenä. Heillä on kyllä painavaa sanottavaa muistakin asioista, jos siihen vain annetaan mahdollisuus ja julkaistaan. Sitä paitsi puhuminen esim. nykyisestä vanhustenhoidosta ei riitä, pitäis olla tekojakin. Mutta ei ne ole ns. paremmiltakaan puolueilta viime vuosina onnistuneet. Ilmeisesti totuuden sanominen on se, mikä persuissa ärsyttää. Ja tarkoittaako persujen menestys viime kuntavaaleissakin sitä, että äänestettiin väärin?

Opettaja huomaathan, kun annat opetustilanteessa oman mukavuutesi takia oppilaiden valita ryhmätyöparinsa tai pelijoukkueensa jäsenet, luovutat samalla vallan luokan sosiaalisille johtajille, jotka pelaava omaa valtapeliään selkäsi takana. Seurauksena on ainoastaan turhaa kilpailua, levottomuutta ja pahaa mieltä.

Kuusi vuotta sitten Suomessa järjestyi hetkessä majoitus ja täysi ylläpito 33000 maahantulijalle. Sen sijaan päätöstä koronapassista ei saada aikaan edes puolessa vuodessa.

Kyllästyttää 22.8. olleen kolumnin kaltaiset kirjoitukset. Jatkuvalla syötöllä nostetaan esiin seksuaalisuudesta toisarvoisia, tekemällä tehtyjä ongelmia. Ne asiat tietää parhaiten jokainen omassa sisimmässään. Toimittajilla ei mielestäni ole hallussaan sellaista viisastenkiveä, jonka perusteella he tietävät, mitkä käsitykset ovat vanhentuneita. Niin ylivertaisia eivät hekään sentään ole.

Miksi Wasaline ajaa Vaasa–Uumaja-välin kolme ja puoli tuntia, kun Helsinki–Tallinna-väli ajetaan kaksi tuntia viisitoista minuuttia. Välimatka on sama. Lyhyemmällä ajoajalla vuoroja saisi enemmän.

Mistä ihmeestä tämä autojen valottomuus johtuu? Säästetäänkö lamppuja vai mikä tässä on takana? Polkupyörien valoista vouhkataan, joka toki on tärkeä mutta onhan autoissa nopeudet eri luokkaa. On tullut syksyn hämärät kelit elikkä valot päälle.

Syksy saa ja korona vain leviää...

Vallan ja rikollisuuden aidossa avioliitossa (I-P 27.8.2021) syntyvät lapset jätetään rokottamatta korruptiota vastaan.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa