Lukijoilta: TEKSTATEN

Pankkipalveluista sen verran, että joutavat kirpputoriiksi kaikki konttorit josta ei saa minkäänlaista palavalua kun tilaamalla aika. Esimerkiksi nämä epopin lopetettavat konttorit.

Puhelimet pois, luokat luokiksi, eikä niin kuin nyt, olohuoneita joissa oppilaat makailee huput päässä ja soittelee ja lähettelee viestejä päivät pitkät. Kunnon kuri kouluihin, muuten ei tule mitään, hyssyttely loputtava.

Tapahtumajärjestäjät itkevät turhasta. Määrätkää FFP2-maskipakko tapahtumiinne, niin kaikille on turvallista osallistua. Yksinkertaista.

Mars nyt niitä ”korsia” kantamaan te nuoremmat eläkeläiset! Vaikka sen katsotaan kuuluvankin Evan mielestä vain ns. suurimpien ikäluokkien eläkeläisille, siis 71–76-vuotiaille. Jotka ikäluokat eivät todellisuudessa ole enää suurimpia. Ja he ovat jo tarpeeksi korsia kantaneet yhteiseen kekoon. Ja entä ne Suomen sadattuhannet työttömät? Mitä Eva sanoo heille?

Päämisteri Marin arveli että jouluaattona joulupukin ei enää tarvitse käyttää maskia.

Ostin eläinkaupasta undulaatin. Nyt minulla on kilotintti. Miten ahne voikaan olla pieni lintu :).

Luopumisen taito on onnemme avain.

Juttu huijauksesta huonekaluja ostettaessa. Tuttu asia myös meidän perheelle. Ei huijaukset ole harvinaisia niissäkään kaupoissa. Mutta jotain nämäkin kaupat häviävät. Meiltä ei ole kertaakaan ks. kauppaan astuttu ja vähän myös kerrottu asiasta eteenpäin.

Luulen ymmärtäväni viljelijöille maksettavien syiden tuet. Ilman niitähän kotimaisen viljan tuottaminen hätinä kannattaa. Se, että auringonkukkien kasvattamisesta maksetaan tukia tukia enempi kuin esim. viljasta en ymmärrä. Etenkään, kun siemenet ei kuulemma ehdi kypsyä ja sadonkorjuupakkoa ei ole. Kunhan siis kylvän ja odotan syksyn satoilmoituksen tekoa. Siis mitä...

Kimi Räikkönen tienannut urallaan 300 miljoonaa euroa. Onko Suomi saanut yhtään verotuloja?

Sunnuntai-iltapäivän auringonpaisteessa kannattaa siirtyä Hietalahden pesäpallostadionille seuraamaan Naisten Superpesiskarsintasarjan ottelua Mailattaret–SiiPe: ottelukuulutuksesta saa varmasti enemmän oikeaa tietoa kuin Tekstaten-palstan arveluista.

Perunannostolomaa odotellessa.

Opetushallinnon kehittämä inkluusio taitaa olla ennemmin ”jesuiittamainen” inkvisitio. Oppiminen ja opettaminen tehdään mahdollisimman vaikeaksi. Siinäpä ”elämystä” kerrakseen.

Kansanedustajat. Vaalit lähestyy kovaa vauhtia, mutta kuka ottais tosissaan asiaksi poistaa eläkeläisiltä leikatun eläkeindeksin, ääniä olis tulossa.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa