Lukijoilta: TEKSTATEN

Upeaa, että saamme pohjalaisen kirjallisuuspalkinnon! Jo ensimmäinen juttu Satu Vasantolasta oli hieno. Odotan innolla jatkoa sekä tänä vuonna että tulevina jakovuosina.

Jukka Mäkynen, niin totta kirjoitat kolumnissasi 7.9.

Vihreät, paljonko olisi tehty ilmaston hyväksi 7,5 miljardilla joka pumpattiin ulos EU:n kautta lämpöisiin maihin.

Näinhän se menee (I-P 7.9.) kuin Mäkynen kirjoittaa. Länsimainen demokratia on eräs tie, totuus ja elämä. Öljyllä ei enää ole merkitystä, siksi jenkit vetäytyy arabimaista. Pohjois-Koreassa muuten ei ole öljyä.

Suunnistajat osoittivat jälleen fiksuutensa Rovaniemellä Napapiirin Jukolassa. Lapin sairaanhoitopiirille ei suurtapahtumasta löytynyt yhtäkään koronatartuntaa, eli käyttäytyminen oli tapahtumassa vastuullista. Myös maasto jäi perinteisesti puhtaaksi suunnistajien jäljiltä.

Suomen hyvinvointi nykyään nojaa vankasti siipioravien ja susien kasvatukseen.

Kylläpä Jukka Mäkynen kirjoitti mielipideosastolla 7.9. hyvin ”Suomi armahtaa, islam ei”.

No jopa ny! Lapualtakin loppuu Osuuskassa. Mihinkäs mä nyssitte rahani kannan?

Sipilän pahoinpitelijä tuomittiin sakkoihin, hoitajat kun valittaa potilaan väkivallasta, pyydetään lähestymään hoidettavaa kohdetta rauhallisesti, ei mene nallekarkit tasan...

Minkähänlaiseen logiikkaan perustuu ajatus, että kun maahamme saadaan ns. työperäistä halpatyövoimaa, he eivät ollenkaan hoksaisi, että täällä tulee paremmin toimeen sosiaalituilla kuin orjapalkoilla?

Olen lähettänyt viestejä vihreille ja pyytänyt vastausta, miten he kuvittelevat maaseudun ihmisten pärjäävän jatkossa. Ilman julkista liikennettä auto on oltava, bensa maksaa maltaita, kertakäyttöistä sähköautoa ei voi ostaa 5–6 vuoden välein, kallis on myös uusi akku siihen. Eivät ole vihreät vastanneet. Heille maaseudun asukkaat ovat toisarvoisia, Suomen pohjoisin piste on heille jossain Klaukkalan tienoilla, loppuosa luonnonsuojelualuetta.

Eikös nyt voitaisi kuitenkin ostaa Neuvostoliitosta keskikokoinen ydinvoimala? Se tuottaisi sähköä sillä aikaa, kunnes ranskalaiset saavat Olkiluodon sähköaseman valmiiksi. Jos neukkuteknologia hybridisodankäyntiä ajatellen askarruttaa, niin se voimalahan voitaisiin pysäyttää sitten, jos Olkiluoto 3 valmistuu.

Maksakaa kunnon palkkaa, niin loppuu työvoimapula!

Nyt kuulin kerrankin nerokkaan veroehdotuksen! Kiinnitetään lämmitysaineiden verot eläkeindeksiin, niin fossiilisten lämmitysaineiden vero nousee yhtä jalkaa eläkkeiden kanssa.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa