Lukijoilta: TEKSTATEN

Pankki lopetti ensin ottamasta ja antamasta rahaa, koronan tullessa ovet lukkoon ja nyt ihmetellään yllättävää asiakaskäyntien vähenemistä.

Mainoksia tulee postiluukusta aivan valtavat määrät mm. Postinen-lehden välissä. Punnitsin kuukauden mainokset ja niitä oli 2 kg, siis 24 kg vuodessa! Kaikki ovat Kivihaassa sijaitsevia liikkeitä enkä keskustassa asuvana lähde sinne ostoksille, joten nyt on ”ei mainoksia” -lappu ovella.

Suomi. Onnellisin kansa mielenterveysongelmineen. Siinäpä ristiriitaa kerrakseen. Taidonpuutetta ihmissuhdeasioissa meillä lienee, omakohtaisestikin mietittynä. Perhe-, opiskelu-, työ- ja muu sosiaalinen elämä. Sotien vaikutuksella paljon selitetty. Aina vaan? Tuolta lahden takaa voisi ehkä ottaa oppia osaltaan: ryhmäytyminen, vastuunjako, medarbetare, diskutering, konfliktien välttäminen. Positivt, javisst. (Ruotsi suomalaisten muuttajien kotouttajana toki oma aihepiirinsä.)

Poliisit huomio. Teitte hyvän avauksen kun haluaisitte kieltää venetsialaisissa rakettien ampumisen. Me laiduntavien eläinten omistajat olemme niin samaa mieltä tästä asiasta. Suurkiitos teille kun viette asiaa eteenpäin. Tukemme on 100%.

Tämä homma alkaa olla siinä mallissa, että mitään tekstiviestejä ei enää uskalla avata. Menevät asiallisetkin ohi.

On se vain niin hyvä, että hallitus pääsi kunnianhimoisiin päästötavoitteisiinsa. Nyt minäkin voin päästellä ihan vapaasti.

Kimi maksaa verot Sveitsiin. Veroprosentti siellä on Kimillä 5.

Nytkö sitten aletaan koronan suhteen leikkiä kuninkaan uusia vaatteita a la Harald Andersen?

Joopa joo, Pertti Pasasenkin kuolemasta tuli jo 20 vuotta. Iltapäivälehden sivulla esitetään Speden viimeinen elokuva vielä muutaman päivän ajan. Aivan mahtava! Filmissä ei tosin esiinny nykyajan kiehtovia vähemmistöjä, mutta niitten sijaan löytyy mm. tuolloin ajankohtainen Ruokolahden leijona. Tai ainakin suomalainen Tartsan.

”Kiukkupuolue” vihreät ei tingi mistään. Toiset antavat tapansa mukaan periksi. Meitä autoilijoita ”nuijitaan” enemmän ja kovempaa! Kokoomuskin on aivan vaiti.

Ei taida olla turvavälit kunnossa kun käy iltalenkillä rannassa. Siellä ollaan kiinni toisissaan ja juodaan samasta pullosta! Väkeä on varmaan pari sataa. Eikä maskeista tietoakaan.

Pankkipalvelua ei todellakaan saa, aika vaihtaa pankkia joka palvelee. Emme osaa kaikki varata aikoja netistä eikä ole nettiä.

Jokaisen ihmisen on kaikkein vaikeinta kohdata totuus – itsestään.

Paras (yleis)sivistyksen mitta on se, kuinka ihmiset kohtelevat kaikkein heikoimmassa osassa olevia lähimmäisiään.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa