Lukijoilta: TEKSTATEN

Mitähän kaikkia ennätyksiä Vaasan Aurora Botnia vielä murskaakaan, odotan suurella mielenkiinnolla.

Piti leikata juttu Aster-hankkeesta ja laittaa talteen kun viisas mies (?) kirjoitti: ”Sen hahmottaminen on vaikeaa yleisölle, päättäjille, terveydenhuollon ammattilaisille, IT-ammattilaisille ja myös näiden organisaatioiden valtaa pitäville”. Onnea Pohjanmaa.

Nyt olisi paikallislehtienkin aika vääntää rautalangasta, mistä aluevaaleissa on kyse.

Huumeet vapaaksi ja poliisit kortistoon. Ovatko päättäjät menettäneet järkensä?

Korkeasti koulutetut ihmiset valtion kustantamissa yliopistoissaan ovat kehittäneet täydellisesti irti todellisuudesta olevaa utopiaa, joka ei kestä riippumatonta tutkimusta.

Joku vihreitä rakastava kirjoitti, että kansallispuistoissa lähes 4 milj. käyntikertaa ja kaikilla Metsähallituksen retkeily- ja suojelualueilla lähes 9 miljoonaa käyntikertaa 2020. Mistä tiedät näiden olleen vihreitä? Epäilen.

Lue Heikki Peltokankaan koko kolumni I-P:ssä 26.9. sivulla 21 ainakin kaksi kertaa. Siinä on paljon mietittävää.

Vai että oikein ihmiset päättämään. Mitähän ne ovat ennen olleet, pässejä vai?

Sitran Ruoholahden komeasta palatsista on tullut Suomen ”ilmastouskonnon Tabernaakkeli”. Tuulivoiman ylistäminen ja sen myötä sähkönhinnan noston perustelu yltyy. Autoilijat on tietenkin ”pannaan julistettu”. Kuitenkin on niin, että ilman ydinvoiman lisäystä ei kasvavaa energian tarvetta tyydytetä. Tosiasiat ovat realismia!

Taisit Timo Airaksinen syyllistyä fanaattisuuteen itsekin, kun sanoit kolumnissasi, että opettajat puhuivat vuodet läpeensä kristittyjen marttyyrien vainoista. Haha, en ole eläissäni näin makeasti nauranut.

Kun kauniit ihmiset tatuoivat itseään, me rumat näytämme heidän seurassaan kauniimmilta.

Kyllä oli taas mielenkiintoinen kolumni ”Fanaattisuuden ongelman juurilla”. Timo Airaksinen ei huonoja kirjoitakaan. Olet paras! Odotan jo innolla seuraavaa...

Kovat on lippujen hinnat kasvattajaliigan peleihin. Onko mestaruus enää kovinkaan tavoiteltua? Juniorien ja eläköityvien sarja.

Aurora Botnian ikkunapielet näytti olevan jo ihan ruosteessa.

Eläkemaksuja pitäisi korottaa, että eläkkeitä voidaan maksaa tuleville sukupolville. Tässä tuli mieleeni kun valta-kunnan ykkösnainenkin vertasi lapsia ja koiria, niin eikö koiristakin voisi periä eläkemaksua kun ovat perheenjäseniä. Koiria kun on Suomessa jo noin 1 milj.

Nyt Suomen johtajat Scholzin oppiin! Paras tulos syntyy arvostuksesta ja hyvästä yhteistyöstä.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa