Lukijoilta: TEKSTATEN

Sanomisen rajat ovat hämärtyneet. Monenkirjava idealismi on tuohtunut Tolppasen varoitettua provosoivan pukeutumisen riskeistä. Ei olisi saanut. Ei saa syyllistää. Asenne on naiivi. Eteensä pitää katsoa, koska maailma ei ole idylli. Toisella laidalla sebastiantynkkyset uhriutuvat saadessaan käräjätuomioita herjoistaan, joille matalaotsaiset hurraa ja muistavat vaaleissa. Se on yhtä haitallista kuin sievistely.

Jaa jaa, niin se kieli vain muuttuu. Korruptiokin on nykyään vieraanvaraisuutta.

Maanviljelijöitä syytetään hiilipäästöistä Maanviljelijät ovat myös metsänomistajia ja metsät sitoo hiiltä. Tämä maanomìstajien hiilinielu sosialisoidaan Lasketaan isäntäkohtainen hiilitase ja muitten henkilökohtainen hiilitase.

Tällä palstalla joku kirjoitti aivan oikein oikeuslaitoksen ja poliisin resursseista. Eikö niilläkin pitäisi olla jonkinlainen tulosvastuu. Paljonko veronmaksajien rahoja on kulunut tutkittaessa Afrikan maiden sisäisiä väkivaltatekoja, paljonko joidenkin poliitikkojen sanontojen lillukanvarsiin ja ketä loukkasi, paljonko Aarnion oikeusasioihin lähes 10 vuotta jne. Valtakunnan syyttäjä näyttää huonointa esimerkkiä.

Rokottamattomat luokitellaan rokotevastaisiin, salaliittoteoriaan uskoviin ja epäröiviin. Itse en kuulu mihinkään noista, en vain halua ottaa uutta geeniteknologiaa sisältävää koronapiikkiä itseeni.

Suuri kiitos Jukka Mäkynen kirjoituksesta 5.10 Ilpossa, tämä on just näin!

Antti Tuuri sanoi henkilöhaastattelussa (I-P 30.9.21) että ”olen pelannut aika hyvin tennistä viime aikoina”. Tarkoittikohan hän, että pelaa tennistä hyvin, vai tulkinnanvaraisesti, että on pelannut paljon tennistä?

On käsittämätöntä kun tieteellisesti todistetun rokotteen tehoon ei uskota vaan eletään rokottamattomina uskonnon opettaman hölynpölyn armoilla.

Vankeustuomioihin saa alennusta, jos on tuomittu aikaisemmin rikoksesta, käsittämätöntä. Puhutaan oikeusvaltiosta. Päätä silitellään. Ylinopeussakotkin pienenee kun ne käsitellään käräjillä.

Mihin tarvitaan voimalla markkinoitua vihreää siirtymää? Suomen ilma on jo nyt maailman puhtainta! Miksi se pitäisi kiireellä ja kalliisti vielä puhtaammaksi saada? Poliitikkojen selitykset ovat ”onttoja”!

Jukka Mäkynen populistisesti vetää mutkat suoriksi. Nyt on näköjään nuorten mielenterveysongelmien syytkin löydetty. Someöyhöttäminenkö niitä ei aiheuta. Persujen päävaikutuskanava some on täynnä väärää tietoa, ei ihme ettei yhteiskuntaan enää luoteta ja ahdistaa.

Voi hyvää päivää J Mäkynen. Etkö ihan oikeasti usko ilmastonmuutokseen? Tuomitsetko myös koronarajoituksia ja -rokotuksia vastaan mieltään osoittaneet virheellisten tietojen levittäjät?

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa