Lukijoilta: TEKSTATEN

Samaa mieltä kirjoittajan ”ukkomiehet flirttailee” kanssa, todella kiusallista. Ei ole kivaa asua naapurissasikaan. Ilman vaimoasi tavatessamme flirttailet mennen tullen. Annat minustakin naapureille väärän kuvan, en sekaannu ukkomiehiin.

Hyvä kirjoitus Ilkka- Pohjalaisen mielipide-osastolla Suomen huoltovarmuudesta, kotimaisen ruuan tuotannosta, viljan varmuusvarastosta ja omasta energiantuotannosta, turvettakin tarvitaan. Ei meille näitä kukaan ole tuomassa jos ja kun tulee hätä, nämä asiat ehdottomasti ja heti kuntoon, siis heti.

Koronapassi tulisi ottaa käyttöön heti, sillä henkilöt jotka eivät huolehdi omasta tai muiden terveydestä täytyy eriarvoistaa. Eikä se eriarvoista yhtään enempää kuin ajokortti. Molempiin voi itse vaikuttaa.

Ojajärvi ei ymmärrä, että niskoittelu poliisia vastaan on rangaistava rikos. Tämän vuoksi Elokapina syyllistyy jatkuvasti rikoksiin kieltäytyessään tottelemasta poliisia. Auton äänimerkin käyttämisestä ei ole säädetty rangaistusta.

Kiitos Janne Lehtonen kolumnistasi 8.10.-21, sai nauraa vedet silmissä pitkästä aikaa! Setämies on oikeassa, tähänkö meidänkin pitäisi pyrkiä yhteiskunnassa, että omaa päätä ja järkeä ei saisi käyttää missään olosuhteissa, vaan kuunnella kaiken maailman lässyttäjiä? Ei kiitos!

Tehy ja OAJ tekevät törkeää ay-politiikkaa mustamaalaamalla alojaan toistuvilla jäsenkyselyillään, joissa alat todetaan äärettömän raskaiksi ja kuinka suuri joukko koko ajan on vaihtamassa alaa. Nyt kuitenkin tilastot kertovat, että juuri näillä aloilla pysytään erittäin hyvin, 97–99 % ei vaihda alaa, ei edes työnantajaa.

Oon kans huomannu, jotta ylipäänsä, niinku, sanotaanko näin, ovat lisääntyneet ja aina tekis mieli nopeesti vastata, jotta ei sanota!!

On sama kenestä tulee piispa. Ehkä kuitenkin papista ja sellaisesta, joka ei oo niin aktiivinen, jotta istuskeloo Lapuan tiellä, joka on muutoonkin tukkoonen.

Meillä on vasemmistohallitus. Olisi kreivin aika säätää työntekijöiden aseman paikallisessa sopimisessa turvaavat lait. Muuten palaamme 1800-luvun isäntä–renki-malliin.

Kohta ollaan samassa tilanteessa kuin kauan sitten. Rikoksesta tuomittu sai valita, menikö vankilaan vai sairaalaan töihin.

Merenkurkun sillan kustannusarvion on laskettu olevan 3–5 miljardia. Jopa on iso hintahaarukka. Siis hinnasta ei ole hajuakaan. Minä uskon, että yli 10 miljardia se maksaa. Kaupungista lähtöpaikalle pitää tehdä moottoritie.

Kiitos Janne Lehtonen niin hersyvän hauskasta ja osuvasta Setämiehen kirjoituksesta!

Miksi koronatestaus rokottamattomille on ilmainen, kun käynti terveyskeskushoitajalla on kuitenkin maksullinen.

Henrik Gräsbeck, olet väärässä siinä, etteikö monipuolinen kulttuuritarjonta, myös korkeakulttuuri, olisi suuri vetovoimatekijä. En haluaisi itse asua kaupungissa jonka ainoat palvelut olisivat vanhusten hoito ja haitarinsoitto.

Halpaa ku rahalla saa. Lapuan tuomiokirkon maalausurakanhinta oli 300 000 €. Aikamoista. Tuhlaajapoika.

Monessa kaupunginosassa on ns. kylätalkkareita, se on hyvä asia. Mutta sitten on kylätarkkailijoita – se taas ei ole kiva asia. Jokainen miettiköön, ketä ne on.

Hei elokapinalliset, tiesittekö että Kiina saastuttaa ilmakehää kuudessa tunnissa enemmän kuin Suomi vuodessa. Menkää sinne istumaan kadulle ja tulkaa sitten Mannerheimintielle kun ootte saaneet siellä asiat järjestykseen.

Laiskanpulskean Euroopan riippuvuus Venäjän kaasusta on täysin järjetöntä. On turha uhota Natosta ja sen tuomasta sotilaallisesta turvasta. Kun Venäjä vääntää kriisitilanteessa kaasuhanat kiinni talvella, ne ovat kiinni ja ihmiset jäätyvät koteihinsa ja näkevät nälkää.

Yhdysvaltojen velka on noin 29 000 miljardia dollaria eli asukasta kohden 82 000 dollaria. Suomen valtion velka noin 130 miljardia euroa tekee asukasta kohden 23 600 euroa. Eikun lisää velkaa ottamaan että saadaan jenkkejä kiinni, eiköstä vain?

Niinku ikäänkuin elikkäs totaniin ylipäänsä tavallaan itseasiassa.

Mistä yhtäkkiä löytyy satoja ammattitaitoisia virkailijoita TE-toimistoihin ja mistä hekään työpaikkoja taikovat? Miksei etsitä keinoja verottaa rikkaita veroparatiiseihin? Nämä vanhat näpertelyt on jo nähty!

Minulla on suomalainen aateliskonkelo, perunanenä. Vielä kun sais nimeen af, öf tai nöf, ois kaikki komeampaa.

Sedulle on järkeä jäädä entiseen Citymarkettiin pienellä peruskorjauksella. Kirkkokadulle hieno Aalto-keskukseen sopiva puisto minkään kampuksen sijaan. Säästyy verovaroja ja luonto kiittää.

Nordea jakaa ennätysosingot, mutta tähänkin asti huonoa asiakaspalvelua yhä vain huononnetaan.

Ylen A-ohjelmille: Iso miinus. Aina eläkekeskusteluissa tai työllisyyskeskusteluissa ja toimeentulokeskusteluissa mukana on hyvin toimeen tulevia ja ”hyvä veljiä”. Oletteko sitoutuneet tähän yleveron tultua voimaan?

Mielestäni potilaalla on oltava oikeus tarkistaa häntä hoitavan henkilöstön rokotepassit! En halua saada tahallisesti tartutettuna koronaa. Myöskään rokottamattomia ei pidä kutsua jonosta hoitoon tartuttamaan toisia potilaita.

Ämpäreitä tai kahvia, rokotteet menevät kaupaksi.

Älkää nyt näperrelkö Satamatien kanssa. Vikbystä Vassoriin asti ja valtio mukaan, tulisi kerrankin kunnon oikaisu ja Vaasan vekki jää pois tiestä. Samalla uusia tonttialueita, kerrankin alue laajenisi.

Selitys sille miksi Suomessa kohkataan vihreää siirtymää kovalla kiireellä. Joku tekee sillä ilmaista rahaa ja paljon.

Voihan kotiseuturakkaus sentään, mokomien torppien, tötteröiden ja tornien vuoksi veronmaksajien rahoja hassataan taivaan tuuliin Seinäjoella, eikä päästä opiskelijoiden kanssa asianmukaisiin tiloihin. Pitäkää nyt kiinni nuorista, aivovuoto muualle eteläiseen Suomeen on valitettavaa jo nyt.

Siis kuinka kauan tuo Alvari saa kyykyttää Seinäjoen kaupunkia ja Sedua ja mitä tämä meille veronmaksajille maksaa. Hävetkää perinneyhdistyksen väki. Opiskelijat ja henkilökunta tarvitsevat kunnon tilat. Kuka teitäkään hoitolaitoksissa hoitaa kun ei ole henkilökuntaa, kukaan ei haluaa opiskella meluisissa ja sopimattomissa tiloissa.

Wasa Station rakenteille heti ja musiikkitalosta nimikilpailu!

Selvyyden vuoksi voisi käyttää pelkkää kaupunki-sanaa Vaasan yhteydessä ja taas kokonaisuutena Seinäjoen kaupunki. Kun välillä luulee että on kyse Vaasasta kun käytetään pelkästään sanaa kaupunki...

Olen kuullut, että ketään ei saa syrjiä uskonnon tai ihonvärin perusteella, mutta jos et ole ottanut koronarokotetta, niin sinua saa syrjiä ja olet kolmannen luokan kansalainen. Mitä tähän sanoo ihmisoikeusryhmät, meneekö ihan oikein? Suomi vuonna 2021!

Fiksuja kannanottoja Matias Mäkyseltä. Luodaan maahan turvaa naisille, että uskaltavat tehdä lapsiakin tänne.

Aalto-keskuksen saamista Unescon maailmanperintökohteeksi tuskin edistää se, että vieressä on iso rakentamaton tontti.

Eihän tuollainen historiaton kurakauppala osaa arvostaa rakennettua ympäristöä.

WWF vaatii, että peräti 30% maamme metsistä pitää ”museoida”. Tässä esityksessä ei ole äärtä eikä mitään rajaa. Pahalta tuntuu, että Yleisradio tähän ”kannustaa”. Ja vielä pahemmalta tuntuu se, että säikyt poliitikkomme vaikuttavat alistuvaisilta.

No niin nää rajoitukset, nyt alkaa korona taas jyllätä, kun ei oo kaikkia rokotettu. Pian taas on kaikki kiinni ihmisten tyhmyyden takia. Nyt pitää olla rajoitukset vielä. Anniskeluravintolat 22 jälkeen kiinni, tanssipaikat ym. kiinni. Käyttäkää maskia, menkää rokotukseen.

Kommentoi