Lukijoilta: TEKSTATEN

Tuominen ja Gräsbeck antoivat haastattelussa ymmärtää toimivansa Vaasan menestymisen ja hyvinvoinnin puolesta. Miehet voisivat avata logiikkaansa. Miten Vaasa voisi menestyä investoimatta mihinkään? On se jännä, miten kaikki viisaat talousgurut hakeutuvat Pohjalaisen sivulle ja kaikki tyhmät Vaasan kaupunginvaltuustoon. Aattelepa sitä!

Neuvottelijat sanovat, että Mustasaari ja Vaasa perustavat yhdessä uuden kunnan. Tuo on puppua. Jo nyt näyttää olevan täysin selvää, että Vaasa liitetään Mustasaareen, joka sanelee kaiken. Koska vaasalaiset saavat äänestää?

Kampussillalta puuttuu ravintola.

Eikö opiskelijoille voisi antaa lupa käyttää Palosaaren siltaa, niin ei tarttis viereen rakentaa kallista omaa siltaa.

SDP:n vaalisumutus eläkeläisille hipoo populismissaan jo mauttomuuden rajoja. Rinteen uusi vappusatanen!

Häyry, Berg, Gästgivars ym.virkamiehet pitää laittaa taloudelliseen vastuuseen päätöksistään. Harkitsisivat varmasti tarkemmin omaa kukkaroa varjellen.

Trafin tietovuodossa tulisi soveltaa gdpr-asetusten mukaisia korvaussanktioita. Suomen ensimmäinen joukkokanne vaan vetämään. Ei kai valtiovalta saa toimia säännöksistä välittämättä.

Vaasan liitoskeskustelu on hupaasta seurata, käy niin tai näin, Vaasa on ruotsinkielen keskus ja valitettavasti estää kasvun. Päättäjiltä ehkä realistisempia tuloarvioita.

Mikään ei ole mahdotonta sille, jonka ei tarvitse tehdä sitä koskaan itse.

Yrittäjät ovat keksineet uuden keinon varmistaa saatavat: mummojen maksetut laskut perintään!

Hallitus jakoi 60 miljoonaa euroa karkkirahaa. Olisi mieluummin säästetty.

Tarvitseeko enää äänestää, kun seuraavakin hallitus on pakotettu pyörimään kiihtyvää ilmastohumppaa maailman puhtaimman ilman maassa.

Omakotiasukkaille riittäisi kyllä se omien lumienkin luonti, omalle tontille. (Pohjal. 19.12.) mutta kun pitää vielä luoda liittymistä joskus korkeatkin lumivallit, jotka aura-auto on kerännyt kaupungin yleiseltä kadulta, sehän ei ole omakotitalojen omaa lunta, vaan kaupungille kuuluvaa lunta! Ja sitäkö ei saisi edes ojaan työntää. Kyllä me vaan sen ojaan lykkäämme, jos se ojakin kuuluu kaupungille. Omakotiasukkaat tekevät siis kaup. puolesta auraustyötä.

En enää luota Sipilän–Orpon sot-uudistuksen hoidon parantumisen ja halpenemisen lupausten toteutumiseen. Uudistus lisääkin kustannuksia.

Me toivotam ja me toivotam, ettei Vaasa & Korsholm yhdistyis.

Jaakkolan mukaan sosialismi käy kuolinkamppailua mm. taloudellisen mahdottomuuden vuoksi. Kuitenkin kommunistinen Kiina on maailman toiseksi suurin talousmahti!

Räntäsateessa palelevista lehmistä kirjoittava. Tee ensi tilassa eläinsuojeluilmoitus kunnan valvontaeläinlääkärille! Akuutissa tilanteessa ilmoitus poliisille!

Kyllä tämä ilmastokiima laukee veronmaksajain niskoille, onneksi Halla-aholla vielä järki pelaa.

Kyllä taas Suomen päättäjät tekee hulluja ilmastopäätöksiä. Kun maanviljelijät ovat kylväneet apulantaa kymmeniä vuosia ja saastuttanut pohjavesiä. Ja Destia suolalla sulattaa lumia tieltä ettei tartte aurata. Ja ensivuonna lisätään suolausta 25 %. Eikö hähän kukaan puutu? Kyllä syöpä lisääntyy.

Kohta ei ole paikkaa missä ei viinaa tarjoiltais. Ei edes päätä leikatessa. Mutta ei enää minun päätä.

Joku täällä moitti kävelykeskustan kannattajia viherpipertäjiksi. Sinustako olisi sitten hyvä, jos yhteinen torimme ja sen ympäristö olisi täynnä autoja ja kaaosmaista liikennettä? Ydinkeskustaan pysäköitävän auton voi ajaa toriparkkiin. Se on sitä varten olemassa!

Vaasa tarvitsee hallinsa ja kulttuurilaitoksensa. Se on täysin selvää! On kuitenkin syytä miettiä, miksi kaupunki ei saa hankkeisiinsa enemmän yksityistä rahaa ja sponsorointia?

Minkähänlaista kosiomiestä tuo Mustasaari oikeen odottaa, kun edes Vaasan antama timanttisormus ei tunnu oikeen kelpaavan?

Pyydän rauhaa jokaiselle, jokaiselle ihmiselle, jonka yllä sota pauhaa. Uusi vuosi, toivon rauhaa! Ruokaa jokaiselle nälkäiselle! Älä anna tänä vuonna kenenkään jäädä yksin pimeään! Turva käteen jokaisen turvattoman ihmisen! Äiä suojattomaks jätä häntä, jolla suuri hätä! Pyydän jotain aivan uutta – viisautta, rakkautta noille kansan johtajille, että niukkuuden he meille sekä itsellensä heille tasan jakaa osaisi – osaisi, ymmärtäisi!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi