Lukijoilta: TEKSTATEN

Himalajan palvelutalossa harrastehuoneessa ei ole televisio kytkettynä eikä siten ohjelmat käytössä. 7 henkilöä toimistossa useimmat näyttöpäätteen ääressä. Mies kertoo, että ehkä antenni ei ole kytketty. Pyydän, jos voisi kytkeä. Ei ole kuulema aikaa, kun pitää lähteä koulutukseen. Hyvä palvelu. Palvelutalon toiminnasta ei tietenkään voi valittaa kaupungille kuin pakollisella sähköpostiosoitteella. Sitä isällä ei tietenkään ole mutta ei myöskään minulla. Sähköposti valituksen estojärjestelmä. Tulee vähemmän valituksia.

Porvarina ymmärrän Rinteen tempun jättää kokoomus ulos hallitusneuvotteluista. Orpo on vienyt puoluetta vikasuuntaan, kun isot pojat ovat saaneet hänestä yliotteen. Ihmistä ymmärtävä politiikka on unohdettu, ja porvarinkin usko puoluejohtoon mennyt.

Mustasaaren littymisen Vaasaan pilasi typerä kansanäänestys. Sama Englannin brexitin kansanäänestyksen järjestämisessä.

Nyt sitten sekin nähtiin miten persut pystyy olemaan neuvotteleva ja yhteistyöhenkinen porukka. Miten voisi hallitusyhteistyökään onnistua. Pikkusieluisen oman navan tuijottelun hallitsevat kyllä mutta yhteinen suomalaisten etu voi olla jo aivan mahdotonta.

Taas kansaa kehotettiin äänestämään. Ja toiseksi suurin puolue jätettiin oppositioon. Keskusta nousi hallitukseen häntäpaikalta. Huonoin tulos yli 100:n vuoteen. Tätäkö on demokratia. taaskaan ei kansaa kuunneltu...

Metsiä museoivien poliitikkojen olisi syytä oivaltaa, että Suomen nettovientituloista liki 30% on metsästä lähtöisin! Tajutkaa tämä.

Nyt Kim Berg voi keskittyä kaikessa rauhassa Suomen talouden sotkemiseen, kun sai ensin Vaasan talouden kaaokseen ja yt-neuvottelut käyntiin jossa tullee irtisanomisia, jotka ulottuu myöhemmin koko Suomeen.

Uuden hallituksen ensimmäinen tehtävä on julkisen hallinnon puolittaminen. Ei mitään sotehallintohimmeleitä tarvita.

Hallitustunnustelija Rinne näytti ja todisti mikä maa on Suomi. On maa, jonka hyväosaiset pitävät viimeiseen asti viroistaan ja eduistaan.

Mikä taho hiljensi KRP:n ja VKSV:n tutkinnat Hussein al Taeeta kohtaan? Jos ois ollu kysymys persuista, meno ois toista. Suomi oikeusvaltio?

Sinulle, joka halusit: jos on kysyttävävää, voisin kysyä, mitä yhteistä on pisteellä ja jumalalla?

Miksi me äänestetään, kun äänestäjiä ei taaskaan kuunneltu. Tämäkö on demokratiaa Suomessa?

Äänestä EU-vaaleissa lastesi ja lastenlastesi paremman tulevaisuuden puolesta. Äänestä ilmastonmuutosta vastaan. EU-vaalit ovat nyt tärkeämmät, kuin koskaan ennen.

Vasabladetissa jotkut kuntaliitoksen vastustajat ovat kehumassa itseään, koska mikään ei ole muuttunut. Eivät ymmärrä olevansa ahdasmielisiä, lyhytnäköisiä, kapuloita pinnojen väliin heitteleviä jarruihmisiä.

Kaikesta päätellen ja jo etukäteen todeten, äänestäminen on täyttä humpuukia!

Hupaisaa luettavaa Akinyemin ilmastovouhotus varsinkin kun kaikki tiedämme, että kommunistimaat olivat ja ovat edelleen pahimpia sotkijoita ja ympäristönsä tuhoajia. Neuvostoliitto on tästä oiva esimerkki.

Ralliajot, formula, mp ja traktoripullingit kiellettävä samoin typerät laivojen huviristeilijät. Antakaa saunojen lämmetä puilla. Koirat verolle.

Kun lukee median selostusta, alkaa todella ihmetellä, millä perusteella herrat armeijassa etenevät urallaan. Toisaalta se selvittää, mistä esimiehet siviilissä ovat oppinsa saaneet. Huh, huh!

Katsoin EU-vaalikeskustelua Ylellä 9.5. Pakko todeta miksi EU:ta puolustetaan puolueissa niin vahvasti, oma etu ja virat. Kansa kärsinyt järjettömästi. Yle täysin puolueellinen. Ylevero pois.

Kotimaassa ei näytä kansan mielipiteellä olevan merkitystä ainakaan SDP:n hallituspuolueiden valinnoissa.

Vaasan tori surullista katsoa sekavine ”kioskeineen”...

Mihin me politiikkaa tarvitaan, koska demokratiaa ei ole. Antaa virkamiesten tehdä päätökset.

Emme todellakaan taistelleet vaaleissa keskustan ajaman maakuntahimmelin puolesta. Emmekä sen takia äänestäneet Mikkoa, Jokkea ja Kimiä että he alkaisivat tätä keskustan kynnyskysymystä neuvotteluissa toteuttamaan. Vielä jos keskusta valitsee Rehulan puh.johtajaksi, on soppa valmis. Pientä kunnioitusta äänestäjiä kohtaan.

Ihmettelen kauhiasti mitä tämä Jaakkolankin paljon parjaama vihervasemmisto-ohjelmat ovat? Minä en ainakaan erota niitä mikä on vassari- tai oikeisto-ohjelmaa!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi