Lukijoilta: TEKSTATEN

Mitäs persut kauhistelee omaaa ideologiaansa. Hehän itse ovat hakeutuneet yhteistyöhön Euroopan äärioikeiston kanssa.

Mike Pompeota ei pätkääkään tuntunu Rovaniämellä aharistavan saunaan lämityksestä syntyvät piänhiukkaset.

Mörkö oli aikoinaan se jolla lapset peloteltiin. Nyt pelotellaan pienet ja suuret vähäisellä lämmön nousulla. Nolla pilkku jotain kymmenessä vuodessa? Huh huh.

Hoi kepu! Mikäli menette nyt kaavailtuunAantin viher-vasemmistohallitukseen, joudun lopettamaan yli 50 vuotta jatkuneen jäsenuskollisuuden. Nyyh!

Hos Hussein al Taee olisi ollut persujen ehdokas, olisi hänet jo vaadittu eroamaan, ainakin Rinne ja Lindtman olisi vaatinut tätä!

EU-vaalit ollakseen ilmastovaalit, pitää meppien luopua lentämisestä. Kokoukset voidaan pitää virtuaalisesti, yksi lentomatka vuodessa voidaan sallia. Strasbourgin kokousviikot voidaan myös lopettaa. Nykyisin mepit ovat käveleviä ilmastokatastrofeja.

Vaasan sähkö. Saaristossa olevat sähkölinjat kaivettava maahan. Ei olisi jatkuvia katkoksia. Ne Oravaisten kaverit tekisivät yhdessä kesässä lähes kaikki työt. Samaan kaivantoon voisi upottaa kesävesiputket.

Autojen seassa on mahdotonta ajaa pyörällä ja usein pyörätiet on jalankulkijoiden kansoittamia! Sitten valitetaan pyöräilijöistä jatkuvasti. Mikä mättää, kysyn vaan?

Tuli Timontielle osoitettu kirje Paukkulantielle, oma posti mennyt ties minne, oli avattu ja lähetetty uudestaan. Pohjalainen jäi tulematta ja tämä kaikki viikon sisällä. Hyvä posti!

Jos maakuntamalli ja -vaalit toteutuu, niin sitten minua ja kansaa on petetty viimeisen kerran demareiden osalta.

Vai meinaa meppien ylisuuret eläkkeet kaatua meidän maksettavaksi, se on sitten lopun alkua.

Ei tullut akkutehdasta, Wasa stationii, Ikeaa, hevosurheilurataa. Mutta saatiin Elisa-stadion tuplahinnalla. Nyt on sitten maksun aika. Ja kuka maksaa kun päättäjät tuhlaavat rahat? Veronmaksajat!!!

Frans Koivula, hyvin kirjoitit. Vain ne opiskelijat tarvitsevat tukea, joilla ei ole muuten mahdollisuutta opiskella rahanpuutteen vuoksi. Miksi rahaa kaikille, kun sitä ei ole yhtään liikaa? Köyhän kodin lapsena tiedän, mitä oli rahattomuus. Se esti opiskelemisen. Töihin heti koulun penkiltä.

Silläkö Norja ja Sveitsi ovat rikastuneet, että ovat EU:n ulkopuolella? Voi anna mun kaikki kestää! Tämä sinunkin pohdittavaksesi ilman Matti Jaakkolan tekstien ihailuakin. Muuten ainakaan Norjassa tuo rikkaus ei ole millään lailla näkynyt erikoisena plussana esim. vanhusten hoidossa.

Keskusta petti äänestäjät ja käänsi takkinsa ja lähti Rinteen matkaan häviäjänä. Törkeä temppu mutta kepu pettää aina.

Trump nosti kiinalaisten tuotteiden tuontitullin 25 % tasolle. Seuraavaksi varmaan vaatii kiinalaisten luottokorttien käyttöoikeutta ja USA:n tietoliikenne järjestelmälle monopolia Kiinaan. Miten käy USA:n eläkerahastojen omistamien Nokian tilauksien ? Taitaa tulla Nokian lopun alku.

Unkari, Turkki, Itävalta ja Amerikka, siinä persujen mallivaltiot.

Henkilöstöpäällikkö, henkilöstöjohtaja, henkilöstöcontrolleri, henkilöstötoimialajohtaja; eiköhän ala tästä löytyä säästökohteita kaupungissa!!

Tänä tieteen ja tekniikan aikakautena on vielä ainakin yksi asia, johon viisaimmatkaan tiedemiehet eivät ole keksineet ratkaisua, nimittäin flunssan parantaminen. Flunssa kestää keskimäärin 10 vuorokautta ja aiheuttaa vuosittain n. 2 mrd:n kustannukset Suomessa, parantamaan sitä ei pystytä. Ihmiskeho siihen pystyy – ajan kanssa. Taitaa olla niin, että ihminen on vielä kaukana jumalallisesta viisaudesta.

En minä vaalilupauksia aio ruveta muistelemaan. Niistä räksyttäminen kun on lähinnä median ja opposition huvia. Lupauksia on vuorollaan kukin hallitus joutunut rikkomaan – hallitustyöhän on realismia eikä toiveita tai haaveita. Kunhan nyt edes vähävaraisten pahin kyykyttäminen jäisi neljän vuoden tauolle, niin olisihan se jo jotain.

Jo on politiikoilla pallo karannut. Antavat konsulttien tehtäväksi laatia Suomen valtion hallitusohjelman. Sdp, vihreät ja rkp, ettekö enää viitsi itse laatia poliittista hallitusohjelmaa vai ettekö siihen kykene? Rinne anna niiden laatia hallitusohjelma, jotka siihen kansa on valinnut. Muuten valtion salassa pidettävä tiedot ovat yleistä kauppatavaraa.

Kukahan on pahempi loippari kuin Orpo? Se koira älähtää johonka kalikka kalahtaa.

Mistä te vihreät ja muut ilmastovouhottajat saatte tulevaisuudessa kasviksenne kun teette maanviljelijöistä syntipukkeja.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi