Lukijoilta: TEKSTATEN

Ainahan kun tehdään taloyhtiölle kuuluvia töitä, ne maksetaan taloyhtiön rahoista.

Poliittisen demarilobbari Matias Mäkysen asema Vaasan kaupunginvaltuustossa on ehdottomasti kyseenalaistettava.

Terveenkin vanhuksen elämä on nykyään raskasta. Kaikki yrittävät pettää. Kaikki irtilähtevä varastetaan. Mitä ei saa mukaan, se rikotaan. Poliisikin taitaa tulla vasta, kun löytyy ruumis.

Pressa kehottaa äänestämään EU-vaaleissa. EU ja euro, jotka ovat järkyttävällä osalla murentaneet hyvinvointimme rakenteita. Äänestän vain erosta.

Vaasan kaupungin pimennys alkoi taas, kun katuvalot sammutettiin suhteellisen mitättömän säästön takia. Onko pakko aloittaa näin aikaisin, kun keskiyön tienoilla on vielä pimeää, erityisesti pilvisellä säällä. Jalkaisin tai pyörällä työssäkäyvää ei taskulamppukaan juuri auta, täysin turvaton olo. Surkeata ja noloa energiakaupungilta. Mihin ne veroeurot oikein katoavat?

Siivoojien tekemättä jättämiä ei pidä yleistää. Tiedän monia tunnollisia siivoustyöntekijöitä!

Eräs ihmetteli Ylen kokoomuslaisen toimitusjohtajan vaikutusta, että hän olisi vaikuttanut vihervasemmiston suunnasta. En ihmettele, koska siellä missä on verorahoja jaossa, on kokoomus astialla esim. nyt Ylessä rahaa tulee mutta lähetetään halpoja uusintoja, jolloin rahaa jää jaettavaksi ties minne. Samoinhan hoitopuolen yksityistämisessäkin käy.

Kenenkään mielenterveydelle ei tee hyvää paasata vuosikausia parveketupakoinnin olemattomista vaaroista. Vainoharhaisuus ruokkii itseään potilaan itse sitä huomaamatta.

Europarlamenttivaalit on tulossa, eikä missään lehdessä ole ehdokkaiden nimiä eikä numeroa, mistä tietää ketä äänestää.

Olen sitä mieltä että kaikki teevee-toimittajat ovat kokoomukselaisia vaikka mistä mökistä ovat lähtöisin. Huomaa niiden käytöksestä haastattelujen aikana. Yritetään kaataa hallitus vaikka se ei ole päässyt vielä alkamaan. Antais tehdä päätöksiä ja katsoisi sitten mitä ne saa aikaan. Sitten vasta morkataan.

Yrittäjät, eipä teitä näy vappumarssilla vaikka olette aina valittamas.

Lasten pitää olla koko kesän ulkona, ei saleilla. Koulutkin alkaa liian aikaisin elokuussa. Ukkosenilma ja kova myrsky poikkeuksena. Terveisin mummi.

Verorahoilla toimiva Yle etsii ja löytää joka maasta toisinajattelijoita, joiden mielipiteet ovat laajasti esillä. Jokaisessa maassa on hallituksen kritisoijia, mutta diktatuureissa esim. lähi-idässä parasta olla hiljaa.

Olisko maailmassa onnellisempaa elää, jos olis vain tapauskovaisia. tapakristittyjä, tapamusliimeja, tapajuutalaisia, tapabudhalaisia ym... Onnellisia uskossaan. Poissa kiihko, viha ja kateus.

Eikös se ollut RKP, joka vaati päästä enemmän medianäkyvyyttä tuovaan paikkaan eduskunnassa. Mysteeri on kuitenkin se, miten niin pieni porukka saa tahtonsa läpi. Käytössä on varmaankin kielisyrjintäsyytösten pelko. Painostuskeinonsa kullakin.

Risikko ei kritisoinut perussuomalaisten ryhmää tuolikiistasta, vaan heitä, jotka kiistan aloittivat, ja jotka sitä jatkoivat.

Koko kansan Yle on kuin pettävä vaimo, se ei välttämättä valehtele, mutta jättää kaiken olennaisen kertomatta.

Kauppahalli hoi!!! Miten olisi jos pitäisitte hallin auki sunnuntaisin ja lauantaisin pidempään! Maanantaisin kiinni. Ehtisi työssäkäyvät ja viikonlopputuristit ostoksille. Kokeilkaa edes.

Jokohan ensi vuonna järjestetään viisuista taas kilpailu, kuka valitaan esittämään Suomen kappale?

Vaasan keskustan terassiravintolassa puulaatikot ovat epäesteettinen näky ja epähygieeninen ruokailualusta. Katupöly, lintujen jätökset ja muu lika on ja pysyy puussa!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi