Lukijoilta: TEKSTATEN

Suomen sakotuskäytäntö on perustuslain vastainen. Ei ihmisiä saa asettaa eriarvoiseen asemaan ammatin (tulojen) perusteella. Tämä korjaantuu vain tekemällä valitus EU-tuomioistuimeen.

Meillä Laihialla näkyi tangomarkkinat tosi hyvin alfa tv:ltä. Ei mitään häiriötä ollut, ei tarvinnu kuvakokoja muutella. Taisi olla vika sun omas teevees.

Jukka Mäkysellä jatkuu samat sadut eduskunnassa kuin aikoinaan Vaasan valtuustossakin (Pohjalainen 16.7.).

Huh-huh! Harvoinpa sitä on lukenut yhtä typerää kirjoitusta kuin 16.7. Jukka Mäkyseltä.

Satuin lukemaan Jukka Mäkysen kirjoituksen 16.7. Kaikesta sitä maksetaan palkkaa. Oli sellaista katkeraa soopaa, ettei vaan ymmärrä.

Kiva asua ja asua, millaiset naapurit satut saamaan eri kaupungin osassa.

Tämä ns. varatuomari, joka kirjoitteli lehden palstoilla, ilmeisesti jo eläkkeellä ja on jo siinä vaiheessa, että nakkeloo vähän sitomattomia, tai koulutus on mennyt täysin hukkaan, kun luulee, että jollain Suomen mepillä on useampi ääni EU:ssa kuin Lauralla ja Teuvolla. Ajattele ensin vähän, jos se ajatus yleensä vielä kulkee.

Kiitos Anne Laurila totuudenmukaisesta kolumnista pyörävarkaudesta (Pohjalainen 15.7.). Tähänkö suomalainen yhteiskunta on vajoamassa poliisien resurssipulan vuoksi, että itse pitää selvittää omaan omaisuuteen kohdistuneet rikokset? Eli silmä silmästä, hammas hampaasta???

Nyt joku antaa väärää tietoa nyrkkeilyn harrastuksesta urheiluhallilla. Esim. harrastajamäärät, kulku treeneihin tapahtuu polkupyörillä, siellä taitaa olla yksi valmentaja, joka kulkee pyörällä, ei ilmeisesti ole ajokorttia. Ja antaa ymmärtää, että voimailun harrastajia olisi noin 20. Koittakaa pysyä asiassa, niin saadaan kaikille tilat harrastaa eri lajeja.

Vasemmistohallitus pröystäilee Ylen johdolla alimpiin eläkkeisiin korotuksilla. Pitää muistaa, että lähes kaikilla korotus leikkaantuu as.tuen ja toim.tulotuessa. Olette suuria bluffareita, nostakaa toim.tulo tukea.

Kaikki tietysti puolustaa ja kehuu omaa asuinaluettaan. Muuten maine ja asuntojen hinnat kärsii. Sitäpaitsi on tehnyt oikean valinnan? Vaasas ei hyviä asuinalueita juuri ole.

Vaasalainen kansanedustaja saanut 5 kk ehdollista vankeutta vuonna 2007 kavallettuaan äidiltään rahaa. Sellainen Perus-Jukka teitä edustaa.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi