Lukijoilta: Tekstaten

Sisäministeri lienee avustusjärjestöjen lobbari. Avaa salakuljettajille uuden reitin Eurooppaan. Suomi ottaa maahan hyväntahdon eleenä 100 000 henkilöä vuosittain. Rinne, oletko mies vai marionetti. Joku tolkku pitää olla maahanmuutossakin.

Taas muka yli satatuhatta (111 000) henkilöä tangoilla. Tuohon lukuun pitää laskea jo kaikki ilamajokiset ja lapualaasetkin notta saarahan luvut kohorillensa. Vanhan kertausta, sais lopettaa heti nuo kekkerit.

On se kumma kun tupakansavu on myrkkyä, ei siitä saisi edes mainita, vaikka savu tulee naapurien puolelle huonontaen ilmanlaatua! Uhkaillaan vain.

IPCC:n raportin jälkeen suomalaiset saivat uuden sairauden, ilmastoahdistuksen, jota Yle muun median avulla kiitettävästi lietsoo päivittäisessä uutisoinnissaan.

Pitääkö hylätyn kansanedustajan sopeutumisrahaa eli työttömyyskorvausta nauttiessaan käydä TE-toimistossa etsimässä aktiivisesti työpaikkaa, ja jos ei löydy niin sopeutumisrahaa leikataan?

Syöttiläät saa indeksisuojan tukiaisiinsa. Miksi työeläkeläisten indeksiä ei haluta korjata? Persujenkin suut on tukittu tässä asiassa.

Kyllä pelottaa kun olen kertonut kiusaamisesta vuosia sitten.

Olen huolestunut asuntopolitiikasta. Kun sijoittajat vuokraavat asunnon ne saavat vähentää yhtiövastikkeet verotuksesta. Ja vuokralainen saa asumistukea ja näin yhteiskunta maksaa sijoittajan asunnon ja vääristää asuntopolitiikkaa. Koska asuntojen vuokrat ovat niin kalliita että pitää olla hyvätuloinen jos pystyy maksamaan. Yhteiskunta auttaa aina vaan enemmän ihmisiä.

Miksi ei kerrota sitä, että Al-holin Isis-leirillä olevat suomalaiset ovat kaksoiskansalaisia, Suomen ja Somalian?

Poliisit juoksevat henkensä kaupalla rikollisten perässä vain saadakseen heidät tuomioistuimien eteen, jotka antavat jaloja ja humaaneja minimituomioita erilaisilla alennuksilla leikattuna. Paitsi kun on kyse talousrikoksista, silloin viesti on kipakka; näpit irti niistä meidän rahoista. Täytyy ihailla poliisin työmoraalia jatkaa rallia.

Miksi et soittanut 112 kun näit lokkien tallomisen. Yhden hinta 108e, teit itse myös väärin.

Olemme ostaneet kymmenien tuhansien asunnon kerrostalosta mutta vuosia on muutama tehnyt kiusaa.

Onko vaasalaiset Suomen ainoita puusilmiä, jotka eivät osaa vilkuttaa poistuessaan liikenneympyrästä.

Kommentoi







Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi