Lukijoilta: Tekstaten

Luulisi viime kesäisen ympäristökatastrofin jälkeen, (mistä kukaan ei ollut vastuussa?) siis jos jollain olisi edes hiukan järkeä, että Onkilahdesta olisi otettu näytteitä ja seurattu tilannetta varmuuden vuoksi. Rupeaa menemään liian pitkälle tässä tuppukylässä nämä virheet.

Järki jäässä? Koirat ja kissit poikia ja tyttöjä. Lapsemme eivät saa rauhassa kehittyä miehiksi ja naisiksi jotka jumala on luonut! Haloo?

Rinteen hallitusohjelmasta suomalaiset lapset liikkuvat liian vähän. Liikunnallisuutta ja painonhallintaa edistetään laaja-alaisesti. Sosiaali- ja terveysministeri Kiuru oma esimerkki kelpaa.

Vappusatasesta katu- ja hoitopaikkaväkivaltaan - vanhukset ovat Suomessa vapaasti ja rangaistuksetta nenästä vedettäviä ja aggressionpurkukohteita samoin kuin lapsetkin. Laki koskee vain hyvinvoivia miehiä.

Ennen kirkko, laki ja yleinen olivat heikkoja puolustavia. Nyt ne taistelevat vahvojen puolella heikkoja vastaan.

Muistakaahan ihmiset ettei Mansikkasaaren uimarannan saastuminen ja sulkeminen ole Vaasan kaupungin syy ja vika. Syylliset löytyy ihan muualta.

Voisko sb paapat nuorentaa porukkaa, siellä vanhat sedät ottaa nuorten pelipaikat.

Jatkuvasti saa lukea tältä palstalta parveketupakoinnista, vaikka ongelmaan on helppo ratkaisu. Puretaan nykyiset parvekkeet ja kielletään uusien tekeminen.

Miksi yhteiskunta, jossa vanhusten, naisten, lasten, eläinten ja luonnon olisi hyvä olla, jää aina utopiaksi ja kaikki yhteiskunnat toimivat vahvojen miesten ehdoilla?

Kannattaa valmistautua siihen, että kohta meilläkin on johtajana klovni. Jossakin päin maailmaa on järkeä, hullunrohkeutta ja huumorintajua. Kohta maailma on valloitettu.

Hyvä satu Mäkyseltä 16.7. T. uusi äänestäjä.

Nyt meillä on sellainen hallitus ja ministerit että tervetuloa loputkin afrikkalaiset töihin Suomen Kelan listoille, se on iso firma.

Nytkö kaupunki vasta suunnittelee anturien asentamista hulevesiputkien päihin, luulisi viime kesän katastrofin jälkeen sen olleen ensimmäinen toimi.

Muistatteko ajan ennen mereen paskovia merimetsolaumoja, ei ollut leväkukintoja ei ja meressä pystyi uimaankin.

Suamalaasen tangon suuret tähäret. Rääkymätä ei pystyny lukemhan. Jos suamalaaselle tangolle pitää antaa ääni, se on eherottomasti Olavi Virta. Hän teki niin vakuuttavaa jäläkeä jotta mikään ei uhkaa tangokuninkaan paikkaa.

Voiko olla enää joutavampia jorisijoita kun ovat nämä porin suomiareenaan kerätyt joka-alan-asiantuntijat, huippuna joku entinen presidentti.

Vaasalaiset ovat aina juoneet Kyrönjoen vettä. Eroa on vain matka.

Hirvittää jo etukäteen tämän ituministeri Ohisalon maailmansyleily ja Suomen tekeytyminen Afrikan sosiaalitoimistoksi. Mäkynen kirjoitti pelkkää asiaa, juuri niinhän meillä hommaa hyysätään ja tulijoita riittää.

Porissa taisi olla ilmastohihhuloinnin kesäkokoontuminen hyvän sään vallitessa. Suomen ilma on maailman puhtainta!

Mäkysen parjattu kirjoitus 16.7. oli varsin taitavasti kirjoitettu tarina - valitettavasti totuuden siemeniä sisältäen.

Kun katsoo mtv3 suomiareenaa niin ei tartte yhtään ihmetellä, että Suomi keikkuu jatkuvasti konkurssin partaalla, on siellä niin turhanpäiväisiä ja p:n tärkeitä höpöttäjiä eikä yhtäkään tuottavaa työtä tekevää. Lopettakaa tuollainen höpinä ja menkää tekemään jotain tuottavaa.

On hyvä että tällä palstalla Ristinummesta valittavat eivät asu täällä. Täällä arvostetaan luontoa ja rauhallista asumista ja naapurisopua. Se ei kaikille sovi. Terveisin paluumuuttaja Ristinummella (asunut täällä nyt 28 vuotta).

Sinä joka luulet Variskareja koirien leikkikentäksi niin taidat erehtyä paikassa, siellä on herkkää kaunista kasvillisuutta ja monien lintulajien pesimäpaikkoja, joten koirat on oltava kytkettyinä kuten muillakin yleisillä alueilla. Kivaa kesää.

Al-holin leirillä olevista niin sanotuista suomalaisnaisista ainakin osa on somaleja. Eikö oikea paikka palauttaa heidät lapsineen ole Somalia? Siellä on jo valmiiksi jonkinlainen islamilainen kalifaatti, helpompi sopeutua kuin Suomeen.

Miksi hulevedet ohjataan Onkilahteen miksei Påttin puhdistamoon kun putketkin menee aika lähellä. Laskuveden aikaan Onkilahden vedet valuu merellepäin.

Vai perustuu rakentamisen valvonta luottamukseen. Haloo! Valvontaa tehdään siksi, ettei luoteta.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi