Lukijoilta: Tekstaten

Poliisi haksahti tekemään syyttäjättämispäätöksen asiassa, jossa SDP:n somalivaltuutettu syytti perussuomalaisia rasisteiksi. Kyllä syytetyiksi joutuivat tunnetut henkilöt kuten kaikki kansanedustajat ja kunnanvaltuutetut. Olisipa solvaus osunut toisin päin niin maassa melkein hätätila.

Olen vuosia valittanut tupakansavusta kerrostalossa yhtiökokoukseen, mutta turhaan. Siinä savussahan on kauheita myrkkyjä tutkimusten mukaan. Kourallinen isiä ja äitejä on päättämässä tupakoinnista, johon me 4:n polven vanhempina tupakansavuun altistumme?

Joo hoitakaa vain ne jättipalsamit Laihialla. Kukas hoitaa terveyskeskuksen piha-alueet. Aina yhtä karseassa kunnossa.

Luja on uskonne alkuräjähdykseen, mutta mistähän tyhjästä se paukku tuli? Nimim. Ei apinan sukua

Vihreitten eduskunnasta tippunut Touko Aalto yllyttää aatetovereitaan keskeyttämään mamupalautukset, kaipaa ilmeisesti lisää lentokoneissa seisovia pennasia.

Voisiko Vaasassa lähteä suunnittelemaan Baskiluotoa uusin piirustuksin ja rakentaa puuhuviloita, joissa kasvaisi onnellisen kanaemon ja kukon lapsia? Ottakaa arkkitehtejä, joilla on visio onnellisuudesta, sillä kaunis on kestävää!

Totuus paljon vihatusta ja paljon tykätystä kauriista. Kauris on lähes pääasiassa niin sanottu yrttisyöjä, se käyttää ravinnoksi pääasiassa rikkakasveja ja heinäkasveja, ei havupuun taimia eikä lehtipuita. On virheellistä väittää toisin vain siksi että tämä laji on joutunut joidenkin ihmisten vihan kohteeksi. Asiasta löytyy laajasti tutkimustietoa.

Paljonkohan lääketehtaat sponsoroivat iltalehtiä?

Siis tämä verohallinnon verokirjesekoilu onkin jonkin yksityisfirman syytä. Verohallinto ilmoittaa olevansa syytön tapahtuneeseen mokaan. En ole ennen tiennytkään, että meidän, eli veronmaksajien tiedot ovat julkista, kilpailutettavaa kauppatavaraa.

Miksi ihmeessä menisin oikein maksua vastaan katsomaan Seinäjoen kaupunginteatteriin helsinkiläisen värkkäämää Vihtori Kosolasta kertovaa oopperaa, näitä irvijöitä on jo nähty!

Mielestäni mies joka on aiheuttanut kärsimystä teoillaan näin monen ihmisen elämään ei ole terve. Kaverin vaimoon ei ole sopivaa sekaantua. Hyvin alhainen moraaliton teko.

Antti Roine. Kirjoitit siten kuin itsekin olisin halunnut kirjoittaa. Kiitos.

Kirkkopuistikon pyörätie niin turha kuin olla voi! Tämäkin raha sinne missä todellinen tarve!

Luin parveketupakoinnista. Olen asunut talossa, jossa syttyi tulipalo tupakoinnista, parvekkeen seinät oli aivan mustat. Tupakoitsijako maksaa siivouksen ja muut kulut vai taloyhtiö?

Vähemmistökieliryhmään kuuluvat viranomaiset tukevat lasten vieraannuttamista suomenkielisistä isistään Vaasassa. Jari Sinkkonen on heille jumala, jota siteerataan täällä olosuhteita tai tapauksia tutkimatta.

Näyttää jotakin höpö höpö -päätä risoovan, kansanerustaja Mäkysen hyväpalakkanen erustustehtävä.

Monet pätevät naiset hakevat töitä, jotta hallituksen työllisyysprosentti toteutuisi ja tietysti muutenkin. Eivätkö he saa työtä siksi, että haluavat saman palkan kuin samaa työtä hakevat miehet, jotka paikat saavat?

No höh, onko ihan oikeesti kysymys seksuaalisesta hyväksikäytöstä jos me too -kampanja saa miettimään (5.8. Björn Öst) ja mieleen juolahtaa, että hei hetkinen, taisi mullekin joku vissiin 10 vuotta sitten tehdä jotain. Ilmoitanpa poliisille niin saadaan lurjus kiinni. Olipa hyvä, että muistin.

Johtajan valitsijaorkesteri sivuun.

Me vaasalaiset maksamme veroina ja maksuina huomattavasti enemmän, kuin vastaavankokoisissa kaupungeissa. Kulttuurimenot on Suomen ykkönen. Kaiken syy on RKP ja sen valta. Siitä tulee päästä. Konkurssi odottaa.

Suomessa ei ole puoluetta, joka ajaa pien- ja keskituloisten palkansaajien ja eläkeläisten etuja. SDP suuri floppi jo 90-luvun alusta Lipponen. Rinne palkkasi avustajia 500 milj. edestä. Kansan on noustava barrikadeille.

Kerrankin ministeri, joka uskaltaa puuttua pelaamisen haittoihin. Peliautomaattien paikka ei todellakaan ole kauppojen kassojen edessä. Arvostan todellakin ministeri Ohisalon ja puolueen pyrkimystä viedä asia eteenpäin. Vuosikymmeniin asia ei ole muita puolueita kiinnostanut.

Hyvä kirjoitus taitavasta vieraannuttajavanhemmasta 14.8. Narsisti näkee itse luomansa kuvan ja elää siinä. Ei pysty keskustelemaan eikä ymmärrä lasten parasta. On taitava huijaamaan viranomaisia jotka uskovat kaiken.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi