Lukijoilta: Tekstaten

Jos Laihian kunnantalon takana rehottaa jättibalsami niin eiköhän kansalaisvelvollisuuteen kuulu hävittää se, eikä odottaa suu auki niin kuin variksen poika että joku muu sen tekee.

Suomi ei todellakaan ole mitään velkaa Al-holin leirillä oleville suomalaisnaisille eikä heidän lapsilleen, itse valitsivat puolensa kun terroristien kyytiin lähtivät, nyt itketään ihmisoikeuksien perään, nyt kelpaisikin joku muu kuin Isis-avioliitto.

Farmaseutit neuvovat nykyään mallikkaasti lääkkeiden käyttöä ainakin Vaasan kirkkoapteekissa, uskon, että muuallakin.

Lopeta jo Radio Pohjanmaan toimittajien mollaaminen, jos et jaksa kuunnella kyseistä kanavaa onhan muitakin. Lapsellista!

Eikö psykologi tiedä, että erotilanteessa narsistiäiti voi tehdä isästä vaikka minkälaisia vääriä ilmiantoja ja kaikki uskoo. Myös psykologi ja muut viranomaiset. Isät täysin lainsuojaamattomia.

Ei suomenkielisen kannata kalarannassa yrittää asioida, ne on sisäpiirin palveluita ruotsinkielisille ummikoille.

Kävin kalarannan uudessa ravintolassa ja ihan suomella pärjäsin, sain erittäin hyvää ruokaa ja palvelua. Onnea vaan yrittäjille! Tuun toistekki.

Huomaatteko SDP:tä äänestäneet miten Antti Rinteen hallitus ensimmäisenä korottaa työmatkaa kulkevien polttoainemenoja. vaikuttaa myös hintoihin, asumiskuluihin yms.

Bölingistä hyvä kirjoitus 15.8. Pitihän se arvata.

Rinteen hallitus ja budjettiesitys on roistojen, petkuttajien ja salakuljettajien märkä uni. Heidän toimintansa tulee hyvin ymmärretyksi. Lisäksi; valtiolla on 80 000 työntekijää jo nyt. Eikö sieltä olisi löytynyt ministereille avustajia, ettei olisi tarvinnut ihan kaikkia kavereitaan palkata veronmaksajien riesaksi.

Kyllä oli hienoja tapahtumia nämä Vävin ykköspesispelit tänä kesänä. Ens kesää odotellessa. Uusi fani

On Vaasan kaupungin virkamiehillä joko huumorintajua tai täydellistä ammattitaidottomuutta. Haapaniementielle maalattu hidasteraidat! Siellä sänkipellolla ei ole 15 vuoteen voinut autoaan rikkomatta ajaa lähellekään sallittua nopeutta. Ja pyöräilijät polkevat henkensä uhalla koloja väistellen. Talvella katu on auraamatta, sillä kukapa kalustoaan hajottaisi Merenkurkun saaristoa muistuttavassa louhikossa.

Kaikki hirvikolarit olisi voitu välttää, kun kuskien älykkyysosamäärät olisivat olleet kohdallaan?

Mitä ihmettä Zarif hakee suomesta ja pohjoismaista?

Palstalla kirjoitetaan vieraannuttamisesta. Sivusta seuranneena kärsin, kun ex-mies syyttää ex-vaimoa vieraannuttamisesta. Äiti huolehtii lapsistaan fyysisesti, psyykkisesti ja sosiaalisesti auttaen lapsiaan myös taloudellisesti. Ei äidilläkään ole helppoa! Jospa isä tajuaisi katsoa peiliin ja pitäisi yhteyttä omiin lapsiinsa, kohtelisi heitä arvostaen ja kunnioittaen, lapsillakin olisi isä ja isällä lapset. Näin perheessä pelittää kun isä tajuaisi edes olla isä lapsilleen.

Jokohan poliitikot ymmärtävät ryhtyä hoitamaan sotekompostia. Maailman ilmasto elää omaa elämäänsä. Ei anekaupalla sitä muuteta.

Naisten on pakko saada palkkatasa-arvo. Otetaan miesten palkoista niin, että kaikki saavat yhtä paljon. Naisilta on viety vuosisatoja mennen tullen miesten hyväksi.

Aina on tiedetty, että venäläinen lentäjä pitää pahvilaatikonkin ilmassa. Ilmeisesti koulutukseen kuuluu myös alastulo minne tahansa. Ehkä meilläkin pitäisi laajentaa koulutusta?

Koulujen uusi oppimistapa muistuttaa esim. pankkiuudistusta. Ennen virkailija teki, nyt teet sinä. ennen opettaja opetti, nyt opetat sinä.

Kohta itseohjautuvuutemme on niin pitkällä, että umpisuolen leikkauksen itsehoito-ohje alkaa: ota tukeva rohkaisuryyppy...

Älkää nyt naurattako! Kyllä jokainen voi käyttää rahansa miten haluaa, sehän on perusoikeus! Ja mikähän ihme taho valvoisi ihmisten rahankäyttöä ja tilisiirtoja. Jaakkolahan totesi vain faktan.

Tällä palstalla usein haukutaan Seinäjokea, mutta kyllä nyt vaasalaiset uivat ihan omassa paskassaan.

Mikael Jungnerin ajatuksia mukaillen. Annetaan oikeat kultakellot vastavalmistuneille samalla kun heitä palkataan johtajiksi. Pitkään työelämässä taasen olleet voisi ohjata poimimaan kesän viikoiksi mansikoita ja talvikausiksi raivaamaan tienvarsien pajupusikoita. Eräänlainen kulttuurivallankumous sekin.

Oho! Vaasassa sataa jo paskaakin! Sateen syy kun on bakteereita ja viruksia vedessä. Miten uintipaikat muu Suomi? Vedet ok sateen jälkeen? Kontrolli?

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi