Lukijoilta: Tekstaten

Näinkö monta vuotta kesti Vaasan päättäjien ymmärtää kielipointti. Ruotsin kielen pakko-osaaminen karkottaa vaasalaisia ja ei todellakaan alenna kynnystä muuttaa Vaasaan. Tehkää selkeä viesti tästä asiasta.

Kyllä sä saat olla huolestunu kessun savusta ja hajusta ehkä joskus sekin asia sinulle selviää.

Kekkosen jälkeen maahamme syntyi hyvä veli -järjestö. Mukana: puolueet, pressa, pankit, eläkeyht. korkeat virkamiehet ministeriöissä, oikeuslaitos, ym. Ja kaikki vain riistääkseen köyhiä. Maassa ei ole puoluetta, joka ajaa pieni- ja keskitul.asiaa. Työläiset: erotkaa SAK:sta ja liitoista. Pomot mukana hyvä veljessä.

Mikähän siinä narsistiäidissä on vikana kun sai lapset itselleen, entä isässä. Kirjoittajalla ainakin on määrätty asenne äitiä kohtaan, olisiko sekin kostonhimoa. Kyllä tuomari oikeudessa tietää, mikä on totuus. Joka tapauksessa ikävä juttu lasten kannalta, lapsellahan kuuluu olla oikeus molempiin vanhempiin.

Nyt loppui nopeuksien noudattaminen. 30 isketty maantielle, on aikoihin eletty. Hevoset, pyörät, potkulaudat, juoksijat ja vaikka mitkä painaa ohi ja sinä ajat autolla. Olen niin turhautunut, etten välitä enää rajoituksista, otan mieluummin sakon, kuin ajan ykkösellä. Moottori huutaa tai sitten nykii ja tukkeutuu hiilestä. Ottakaa nyt järki käteen, tai mistähän sitä.

Ruotsissa on tapahtunut tänä vuonna lähes 100 pommi-iskua puolessa vuodessa. Asiasta raportoi Tanskan radio. Meillä asia ei suuremmin ylitä uutiskynnystä?

SDP:n puusilmät ei tosiaan nähnyt mitä viime vaaleissa kansa halusi, kepun ulos, joka on nyt määräämäs Suomen suunnan, SDP sai niukimman mahdollisen vaalivoiton. SDP:n arvo-antti halusi arvojoukkoihinsa demarien ylistämän vihapuhekirjoittelija herra al-taeen, miettikääpä sitä, onko SDP:n arvot kohdillaan?

Kasvin elämälle välttämättömät juuret tappaa Roundup. Samankaltaista tuhoamista on tapahtumassa Suomessa. Suomen juuria ovat olleet koti, uskonto, isänmaa ja sananvapaus. Näiden tuhoamiseen käytettyjä myrkkyjä ovat mm. Seta ja liberaaliteologia. Seta on tunkeutunut opetushallitukseen, jossa heitä pidetään asiantuntijoina. Todellisten asiantuntijoiden sekä vanhempien mielipiteistä ja toiveista ei välitetä vaikka lain mukaan vanhemmilla on päävastuu lasten kasvatuksesta. Seta on tunkeutunut kirkkoonkin. Rippikouluissa he saavat esittää Raamatun vastaisia oppejaan. Kirkko oli tukemassa mm. Helsingin Prideä.

USA ihmeissään Arkangelin venäläisestä avaruusrakettiprojektista. Plutonium granula -sykäysputki on tarkoitettu avaruusmatkailuun eikä valtioiden tuhoamiseen. Antaa 3 miljoonan km/h nopeuden avaruudessa hetkessä.

Ei ne thaimaalaiset marjanpoimijat siellä kotimaassaankaan missään Hiltoneissa asu vaan tolppien nenässä olevissa hökkeleissä, joten joku roti majoitusvaatimuksiin täällä Suomessakin on oltava.

Vaikka nämä perussuomalaiset täällä kuinka viestivät, totuus on, että Mäkysen tekemä ehdotus on typerä ja toteuttamiskelvoton.

A. Rinteen jengille onnittelut. Tärkeimmät päätökset tuli jo tehtyä. Kaverit pääsi avustajiksi ja puoluetuki nousee. Taisi Anderssonkin unohtaa esimerkiksi vanhukset mutta vaalithan on ohi.

Puhelimitse houkutellaan ihmisiä neuvottelemaan sijoittamisesta rahastoihin kun kuulemma pankissa ei kannata pitää. Pyytäkää paperille kirjoittamaan todelliset kulut ja kotiin pitää saada tutkittavaksi ko. kuluopas. Kun sitä ei anneta, älä sijoita euroakaan. Parempi pitää pankkitilillä. Pettynyt

2000 euron palkasta vero 10 prosenttia ja 2000 euron eläkkeestä 20,5. Oikeinko.

Laihian hautausmaan käytävät on tosiaan kamalat. Ottakaa nyt äkkiä sora niistä pois, kun sitä on laitettu aivan hirveästi. Pitää nyt joku järki olla, kun se ei painu siihen koskaan. Huono kävellä. Ei missään muilla hautausmailla ole tuollaisia pehmoisia sorakäytäviä. On sitä hienompaakin hiekkaa olemassa. Tai sitten asfaltti käytäville.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi