Lukijoilta: Tekstaten

Pohjalaisesta saa lukea Vaasan kaupungin mahdollisista irtisanomisista. Pyritään löytämään tehtävät, joissa tehdään päällekkäistä työtä ja samaan aikaan haetaan koulutoimenjohtajaa. Vaasassahan on jo yksi koulutoimenjohtaja. Yksi riittää muissa samankokoisissa kaupungeissa. Miksi ei Vaasassa?

Mithän mahtaa häärtä SDP:n Vaasan herkules poirotti eruskunnas? Yhtä hiliaanen on kun paperitoon kirkon sakaristis.

Vaasaan tehtiin hieno kallis jalkapallostadion ja nyt VPS putoaa liigasta. Nyt laajennetaan jäähallia. Käykö Sportin samoin, että putoaa liigasta kun halli on valmis.

Knookalalle riittää yksi sopiva hakija, ei tarvitse löytyä parasta ja osaavinta, kunhan muodolliset kriteerit täyttyvät. Valitsijat pääsevät helpommalla. Taas mennään kielipolitiikka edellä.

Jos kerran tietyt maat eivät palautettavia kansalaisiaan ota vastaan, ei sinne avustusrahojakaan pidä lähettää. Eikö näin?

Heti kun EU-puheenjohtajuuskausi on päättynyt, hallituksen pitää poistaa ylimääräiset avustajat palkkalistoilta. Muuten hallitus antaa itselleen piilotukea. Jos ministerit eivät pärjää tehtävässään, on syytä vaihtaa porukka osaavampiin henkilöihin.

Kaikki kunnia basisteille, mutta ei nyt sentään erityisavustajaksi, vaikka kuinka olis persu pomona. Jotain rajaa näihin erityisavustajavalintoihin. Taitaa nyt jo olla vähän liikaa.

Olipa hyvä kirjoitus Jukka Ahlbergilta Suomen nykyisestä hallituksesta.

Sanoin 30 vuotta sitten: maassamme on törkeä näennäisdemokratia ja hyvä veli. Jos kansa ei näe tätä suurta poliittista pluffia, ollaan tuhon omia. Työläiset, erotkaa poliittisista liitoista ja perustakaa riippumattomat osastot.

Nyt taas alkaa mökkiläiselle sota. Ei voi liikahtaa mökistä muuten kuin autolla, ettei saa kuulaa kalloonsa. Lapset on pidettävä sisällä tiukasti yötä päivää. Eikö äijät voi toteuttaa tappamishimoansa ampumaradalla?

Joku täällä ehdotti, että tasa-arvon nimissä otetaan miesten palkoista naisille, niin että kaikki saavat yhtä paljon. Hohhoijaa, helppoa kuin heinänteko.

Haloo vihervasemmistohallitus. Onko teidän mielestä parempi että suomalaisten uhkapelipelaajien rahat menee ulkomaille, vai Veikkauksen kautta erinäisiin terveyttä edistävien avustusjärjestöjen ja nuorten hyvinvoinnin avuksi. Järki käteen, pelit jatkuu joka tapauksessa.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi