Lukijoilta: Tekstaten

Olisipa Laihia, Vähäkyrö ja Isokyrö päättäjineen olleet aikanaan yhteen hiileen puhaltamassa, niin nyt olisi hyvänkokoinen Kyrönmaan kunta ja taitais olla päivystyskin omasta takaa. Ei tarttisi pelätä pakkoliitoksia minkään rkp-landian kanssa.

Se laivatilaus kannattaisi perua nyt kun Vaasan rahat on menneet monikulttuurisuuden ylläpitoon ja potkupallostadioniin eikä kalarantakaan houkuttele ketään.

Mies päätti lopulta viedä kaveriltaan vaimon, kun kaverin vaimo oli jahdannut häntä vuosikausia, niin onnistuihan se lopulta kun aikansa yritti.

Minäkin olen ihmetellyt kolumnistin Pekka Laineen tölvimistä, koska Ihmemaassa soi monenlainen musiikki ja juontojen eteen on tehty töitä.

Jos Veikkauksen pelimonopoli poistetaan, niin sitten vasta tulee peliriippuvaisia ympäri Suomea, kun nytkin kaikenlainen nettipelaaminen on muodissa. Se, että vanhukset jotka koko ikänsä ovat töitä tehneet ja haluavat piristää aivotoimintaansa peliautomaatilla samalla kavereita tavaten, menettävät sen huvin, on kyllä väärin.

Milloin Rinne ja Tuppurainen hyökkäävät Italian kimppuun maan valtavan budjettialijäämän vuoksi? Vai onko Italia liian suuri vastustaja? Suomi koettelee EU:n yhtenäisyyttä.

Toni Viljanmaa vaatii autoveron laskua käytettyjen tuontiautojen suuren määrän vuoksi. Uusi auto on lähes maailman huonoin sijoituskohde, jota hän ei näytä ymmärtävän. 1 500 euron dieselauto kuluttaa maantiellä 4-4,5 litraa/100 km. Oleellisesti alemmaksi et pääse vaikka auto olisi uusi. Ongelma on kokonaispaino. Ajoneuvoverotus ei suosi perheautoja. Ajoneuvovero 650 euroa vuodessa, vaikka kulutus 4-4,5 litraa maantiellä.

Mikä kumma ilmastointi useita päiviä päältä pois, eikä mitään ilmoitusta annettu.

Päättävien poliitikkojen on syytä ryhtyä reippaasti hoitamaan kotimaan asioita, ja jättää ilmastohaahuilu vähemmälle. Suomen ilma on puhdasta!

Tupakkalaki nykyisellään on torso. Parveketupakointi pitäisi kieltää suoraan laissa, nykyisellään siitä on tehty byrokraattien leikkikenttä, jossa tupakoimattomat ovat uhreja.

Edelleen olen sitä mieltä tästä Vaasan kaupungin säästöpuuhasta, joka koskee kuntotaloa ja koulun saleja, että ottakaa nyt hyvät poliitikot raha siitä lätkähalliin menevistä miljoonista. Mikä vaivaa, kun kohta nuoret voi vain paria lajia harrastaa.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi